Ahad, 24 Januari 2010

Bakal Jadik Bapak Sedara

Alhamdulillah, kakak aku dah disahkan mengandung 5 minggu...
Akhirnye, impian utk ada anak buah, hampir ternyata...
Semoga semuanya selamat...hihihi

Jumaat, 15 Januari 2010

Nak dapat adik ipar...

Alhamdulillah, malam nanti adik aku akan bernikah dengan pasangan die...
huhu, nampaknye adik aku dlu yang kahwin...
yg speselnye, adik ipar aku ni sebaya ngan kakak aku...
wakakakaka...
ape2pun, semoga adik aku kekal hingga ke syurga.

Isnin, 11 Januari 2010

Aku nak kahwiiiiin!

Kengkawan, tlg e-mailkan nama & alamat korang ke fsyukri19@yahoo.com bagi penghantaran kad kahwin sy. Walaupun lambat lagi (30/04/2010), tp nak prepare awal2. Ataupun, sms ke 017-970 6654. TQ.

Ahad, 10 Januari 2010

Die buat hal lagi!!!

Masa otw balik dari paka...xsampai 1km jalan, tibe2 gear kete aku cam lussss aje...
xleh masuk gear langsung...
adui...aku rase cam nak menjerit aje...
belum sebulan kete aku wt hal aritu, kali ni die mai wt hal lg...

nak dijadikan citer, aku tpn member aku ex-opismate...
lepas call die, aku tpn la tunang aku (kirenye meluahkan stress ni r)...
tunang aku cakap, masa otw balik dr kelantan aritu, kete kawan abg die ade probs tu gak...
die bukak bonet depan dan betulkan ape nth...

akupun bukak bonet...
tgk2 ade benda yang tercabut...hihihi...
aku pasang balik, tp longgar...
kebetulan ex-opismate aku sampai, die bawak dawai...
dawai plak xmuat..
dan jadik kebetulan lg, ade paku rivert dalam tool box die...
boleh aje pasang dan Alhamdulillah, setel masalah....

huhu, kene masuk workshop lg lah nampaknye...

ni benda yg probs:


Alhamdulillah...

Hari ni aku gembira + takut + cuak + ape2 ajela...
Biz partner aku tepon bgtau TNB nak kasik projek supply barang kt kami...
Alhamdulillah, aku mmg gembira sgt2...tp masa yg same, cuak gak skit...sbb modal besau tu...
adei, apo patut aku buat eh?

PC korang ade problem?

Antara masalah yang sering berlaku kat customer yang anto pc kt aku ialah, BILE ON PC, KUAR BUNYIK TEEEEEET TEEEEEEEEEEEET...

hahahaha, dun wuri...
sblum korang anto pc korang ke kedai dan kemungkinan (kemungkinan jela) korang dikencing idup2, baik korang bukak casing cpu korang tu, dan korang tgk RAM... kalau xkenal RAM, ni rupenye encik RAM:



korang cabut RAM tu, pastu pasang balik...kasi kemas2 nooo...

pastu try on balik PC... kalau bukan masalah RAM, setel...
kalau bunyik gak, korang antor jelah pc tu kt aku..hihihi

Sabtu, 9 Januari 2010

Link dan approved

Haaa, ni link iklan kt mudah untuk barang2 yang aku nak jual kt bawah:

1. Used Sony Ericsson W200i :
http://www.mudah.my/vi/4970101.htm

2. Used Modem Router Wired & Wireless D-Link:
http://www.mudah.my/vi/4970127.htm

3. Headphone Bluetooth:
http://www.mudah.my/vi/4970153.htm

4. Skrin LCD Acer TravelMate:
http://www.mudah.my/vi/4970177.htm

5. Graphic Card HIS 256MB PCI-E:
http://www.mudah.my/vi/4970206.htm

Harga aku main letak aje tu.

Ni barang aku nak jual



Aku gilo ko???

haaa, aku tgh sengkek nok kahwin tahap taik idung masin...
nak jual semua rete pusaka yang aku ade...
dah upload dalam mudah, tp xapprove lg...
nanti dah approve, blh r masukkan link kt sini...

Item aku nak jual:
1. Modem Router D-Link.
2. Sony Ericsson W200i.
3. Nokia 1202.
4. Sony Ericsson Z250i.
5. Headphone bluetooth.
6. Skrin LCD Acer Travelmate.
7. Graphic Card HIS 256MB PCI-E.

hihihi, pasni nak bukak bundleXXL plk..hihi

Innalillah...

Takziah untuk Syafiq sekeluarga. Syafiq ni jiran aku. Ayah die meninggal dunia selepas maghrib semalam ni Hospital Kuala Terengganu akibat kencing manis. Jenazah baru dikebumikan di tanah perkuburan kmpung gong pasir.

Aku sedikit terkilan melihat suasana selepas solat jenazah. Sudah menjadi adat, ahli keluarga si mati akan memberi "duit upah" kt orang yang solat jenazah. Yang lebih aku hangin, budak2 tahfiz mana ntah datang, tapi still amik lagi duit tu. apa ustaz diorang xajar ke, JANGAN MAKAN DUIT ANAK YATIM. nak kate budak2 lg, nampak dah umor 16, 17 thn... nthla...

Apa dah jadi ni???

Eeee... geram betul aku ngan Maybank2u ni...

Biasanya lepas kul 1 pagi dah bleh bukan online banking, tapi apesal arini sampai skrg xbleh lg... Asyik system refresh je...hangin satu badan.

Aku berblog? Biar benar???

Fuh, tanggal 09 Januari 2010, jam 4.51pagi, aku dengan rasminya register blog ni. Aku ni, ntah xtau nak cakap ape, tapi yg pastinya, haram xreti nak berblog ni. Buat laman web, aku blh r...

Agaknye aku sedang mengalami sindrom nak ber B1N1 kot? xpun sbb sindrom perut lapar duk telan megi je...

Ah, sampai sini dlu r..aku blur lagi ni... xtau nak taip ape..hihihihi...cam harem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.