Rabu, 7 Julai 2010

Tak Glamer Pun Jadik Mangsa???

Tengah aku duk surfing internet, aku terjumpe satu blog wordpress tu... Blog die simple aje dan blog ni cam tak siap aje...

Tengah aku tgk sekali imbas, aku nampak nama aku dalam blog tu... Ni blognye: http://seniminda.wordpress.com/. Aku dijadikan testimoni kononnye ade membeli ebook diorang... Aku haram tak pernah beli ebook dari blog ni. Dan testimoni ni di ambil daripada satu laman web http://www.jomwebtemplate.com/index.php?ref=sismel

Dalam laman web jomwebtemplate tu, mmg aku betul2 kasik testimoni produk yang dibeli. Tapi blog seniminda, owner die telah mengambil testimoni lengkap dengan nama aku, kemudian di alter skit.

Adui, pelik2... Kalau aku artis, bleh tahan gak org nak tipu gune name aku... Ini tak... Orang tak glamer pun jadik mangsa... Nasib2....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.