Sabtu, 23 Oktober 2010

Mak Peja Masuk Wad Lagi

Kepada kengkawan, sorila, Peja tak sempat nak update blog...
Sekarang Peja kat Asrama Bayu MAIDAM di Hospital Kuala Terengganu...
Wife Peja kene tengah jaga mak dalam wad...
Peja takleh nak jaga malam2...
Mak Peja masuk wad sekali lagi start hari Khamis petang kelmarin...
Ahad ni 24hb Oktober, mak kene operate buang buah pinggang...
Peja sedih sangat...
Dahlah tekanan darah mak tengah rendah sangat...

Doakan operate mak berjalan dengan lancar... T_T

Rabu, 20 Oktober 2010

Apa Ada Dengan Twitter

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Camne hari ni kengkawan? Ada sihat ka?
Peja kurang sihat, asyik batuk, selsema n sakit kepala...
Nak wt cmne, perubahan cuaca...

Kengkawan ada akaun twitter x? Huhu, Peja sendiri dah ada akaun twitter. Sampai ke hari ni Peja tak reti nak explain apa itu twitter. Bagi yang dah ada akaun tu, boleh la follow Peja kat http://twitter.com/pejasukri.




Rabu, 13 Oktober 2010

Kursus Online PERCUMA Untuk Anda

Salam sejahtera kengkawan,

Maaf kerana lama tak bertanya khabar kengkawan. Banyak sangat masalah yang Peja hadapi. Mak Peja sakit sebelum ni dan baru-baru ini, hampir kesemua file dan folder penting Peja hilang. Peja sendiri musykil kemana hilangnya file2 tu semua. T_T

Oklah, apa2 pun, kehidupan tetap perlu diteruskan. Betul tak kengkawan ? So, tak perlu dikenang perkara yang telah lalu. Cewah, cam lagu P. Ramlee plak.




Selasa, 5 Oktober 2010

Khas Untuk Semua Blogger

Baca sampai abis kalau rasa nak dapat duit... Takde bayar ape2 punye...

Buat kengkawan semua, masa bulan pose aritu, Peja ada launch ebook "Rahsia Dadih: Kegemaran & Pendapatan". Boleh tahan gak sambutannya. Dalam masa lebih kurang 27 hari, jualan ebook melebihi RM2k, Alhamdulillah... Asalnye Peja nak tutup dah jualan ebook ni, tapi lepas raya baru2 ni, Peja dapat plak permintaan untuk meneruskan jualan ebook.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.