Khamis, 21 April 2011

Direktori Sahabat Blogger

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Seperti yang telah Peja janjikan minggu lepas, hari ini Peja akan senaraikan link ke blog rakan2 blogger. Mungkin ada diantara anda yang suka membaca, mencari peluang perniagaan, nak menambah rakan-rakan blog dan apa2 je, bolehlah pilih mana-mana senarai link di bawah sebagai rujukan. Jom pakat sokong mereka :D



KATEGORI PERNIAGAAN
Sulam Lawa | Hasnida Binti Raji
Sweetlittlezara Collection Your  Babies Blog Shop | Lizawati Adnan
anamarzaboutique - Butik muslimah untuk muslimah | Suzana Samsudin
Kedai Serbaneka - Dari Wanita untuk wanita | Rozita bt Md Hasan
DuitCyber | Mohd Ridzuan Bin Yakub
Inspire Design | Inspire Design
aRni Apparel  ~ House of Muslim Cloths & Accesories |Arni Nadhirah Bt Abdul Hadi
ecah blink2 | Siti Aishah
University Of Public Gold - Universiti Emas Anda | Muhammad Al-Imran Bin Zainuddin
saramirzamakeoverfoto.blogspot.com | Marnieliza bt Kamaruzaman
Zatie Catalyst | Nur Ezzattie Mohd Nasirudin
Level Up | Mohamad Farid bin Mokhtar
Chomel Choc - Homemade Coklat Halal + Bersih + Sedap + Chomel | Marziana Bt Mohamad
Noor Shahida Naziri | Noor Shahida Naziri
bajumuslimah-ranggi | Nor Latifah binti Abd Latip
Dimana Peluang Bertukar Jd Wang |  Ash Shirazi Enterprise
Teratak Bonda |  Mazura Abdul Ghani
Nor Zuanie Bt Mohd Noor (Along) | Nor Zuanie Bt Mohd Noor

KATEGORI ILMU DAN INFO
Yatie Awang | Rosmawati Awang
ENovel | Sugar
cahayamylife.blogspot.com-Segalanya UntukNya | Norhayati binti Rostam
Dunia Hidupku - P@kcikLie | Muhamad Nazl
Miecyber's Blog | Hairun Azmi Bin Hashim
afiqlead | Muhammad Nur Afiq Bin Abu Bakar


KATEGORI PERIBADI
Cute Mum - Bercerita sambil menjana pendapatan | Nurul Uyun Binti Mazlan
Ibu Balqis | Qurratul aini
Kesah Cik Pieka | Nurul Syafiqah binti Abdull Halim
TiNgKap RuMah AsiAh NajiHah | Asiah Najihah
Nina's Corner | Faralina Mustaffa
Nikisa Izas @ Asyikmaiburogu.blogspot.com | Wan Nurul Asikin
iylia-chica.blogspot.com - Personal, Inspired on Fashion, Shopaholic | Iylia Syazana binti Othman
mOoN | Munirah Mohamad Izzan
EAST_ARM | Giorgio Vasary
adyshariz | Siti Haisah Aminudin
Lin Azlina | Noor Azlina Binti Mohd.Saod
eka bukan makcik kau | Siti Nur Atieqah Asma
Noor Shahida Naziri | Noor Shahida Naziri
Nor Saidatul Akmar | Nor Saidatul Akmar Bt Sarifudin
Raudah Siman | Siti Raudah Bte Siman
Aku & Dye Slamanye... | Norasikin
DILAZ FAMILY | Nurfadilah Suardi



KATEGORI ROJAK @ MACAM-MACAM ADA
Abang Long | Wansuhaimi Bin Karnain
atiesygkamu - Love,Life,Smile & Cry of Mama Wannabe | Haryati Galidin
budaini.com | Budaini Agus
anamarzablog.com - blog platform perkongsian ilmu | Suzana Samsudin
Noriz with 3 wonder heroes | Noriz
ItsMeSepul | Saiful Amin
MrSyuko Blog | Muhammad Shukur Bin Che Amat
Blog Atiey Azha | Atiey Azha
EBoNY and IVoRY | Yui92
Brutal Mania | Mohd Hairie Azrin b. Aziz
gaung "tengok sampai lebam" | Mohd Fahami Abdul Majid
Mrs Secretay Blog - Pelbagai Cerita Pelbagai Informasi | Masliha bt Saari
ummisyazukhrina | Ummi Syafiqah binti Mohd Jalil
webmp3malay | Azzhar Rem
Safiena pinkizluv.com | Patricia Safiena Abdullah
wana berangan nak kaya, pasti berjaya :p | Syawana
Nadya Aqilah Adnan | Nurul Nadiah Aqilah binti Adnan
Didozel Dot Com, Rencah Kehidupanku | Alessandro Bin Rahman
XX + XY | Dzailin Dzulkaflie
SuezDairy- It all about life | Nor Suriani
mama zakuan | Siti Zuriada binti Mohd Zamzuri
3G | Nur Amalina binti Mohd Rosli
eita omar...sekadar coretan | Roszita Omar
Nanny'Stuff | My stuffz and story mory | KakNeng
Hiburan | Asri Ali Gur
halimshariff | Mohamad Halim bin Mohamad Shariff
kyo.com - bila cik bedoh bercerita | Noormariana binti Mohd Nasir






Link Tiada Kene Mengena Dengan Artikel:
Kerap Gunakan Facebook atau Twitter? | Malaysia Ibu Pejabat Facebook? | Hadiah Bernilai RM18,000 Menanti Anda!!!! | Sape Reza Salleh? | Digi Malaysia Facebook | Apa Jadi Kalau Takde Internet?

Untuk mengelakkan anda terlepas sebarang info, tips, teknik, cabutan bertuah dan lain-lain dari blog faizalsyukri.com, sila masukkan nama dan email anda di bawah. Maklumat anda dirahsiakan dan tidak akan diberikan kepada mana-mana pihak.


Name
Email


63 ulasan:

  1. Terima Kasih dengan link yang disenaraikan..insyaAllah akan dikunjungi jika berkesempatan..utk mendapatkan apa yang mahu dari perkogsian maya ini..

    dipersilakan berkunjung ke halaman saya.

    *[p@kcikLie]: http://villakejora.blogspot.com
    *[mamaDiana]: http://mamadianasajacaripasal.blogspot.com

    BalasPadam
  2. InsyaAllah...nanti saya tinjau blog kawan2 ok...tq

    BalasPadam
  3. menarik ni..TQ utk info yg diberikan..

    BalasPadam
  4. Wah..terima kasih.
    Jenguk2 blog mereka pula.

    BalasPadam
  5. maceh....dah ade dlm senarai....

    BalasPadam
  6. Makasih Boss karena sudi memaparkan blog gwe...
    Semuga Boss bisa suksess selalu ya...

    Robot halus

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah,tima kacih Peja... Dan kpd kwn2 mari laa berkunjung ke Blog MrSyuko yer... semoga kita sama2 beroleh informasi..

    BalasPadam
  8. terima kasih..jom lawat saya..saya akan lawat kamu jugak nanti

    suezdairy

    BalasPadam
  9. taknampak lak...nama idealogyc kat sini...huhu

    BalasPadam
  10. oke ! hehee . ada tersenarai pun ..

    BalasPadam
  11. wah,,,trimas ye peja,,segan e tengok blog kiter yang ciput ni ader kat tmpt peja,,hihi,,nti kiter nk blogwalking kt bloglist ni lah,,oh yer,,thanks ye psl e book tu hihi

    BalasPadam
  12. Wah..dah tersenarai dah..thanks..akan melawat semua rakan yang ada dalam link list ni.. ^___^

    BalasPadam
  13. Thanks! Always support Peja anytime anywhere.

    BalasPadam
  14. alhamdulillah ada nama kami di ruangan rojak:mohd fahami abdul majid.. terima kasih abg faizal sudi membantu kami.. jemputlah datang ke blog kami.

    salam perkenalan dan blog kami blog do follow

    BalasPadam
  15. terima kasih dah tersenarai..
    jemput datang ke blog cute mum yer..
    insyallah cute mum cuba singgah sana pulak..

    BalasPadam
  16. ala....kenapa blog saya xde?huhu

    jgan lupa ye masukkan link blog saya =)

    http://mohasha.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. sape2 yang xde nama dalam list, ade banyak kemungkinan. antaranya ialah:

    1. tidak pernah mendaftar pada posting http://www.faizalsyukri.com/2011/04/pengumuman-kepada-pemilik-blog.html

    2. Dah daftar tapi tak sahkan email.

    3. Dah sahkan email, tapi tak baca email panduan serta syarat2 yang perlu dibuat.

    BalasPadam
  18. tq atas usaha yg ditunjukkan :)

    BalasPadam
  19. walaupun blog sy takde, takpe...nanti en peja leh update..

    http://fathiadha.blogspot.com

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum...Khas buat saudara Faizal,,saya ucapkan terima kasih di atas usaha murni ini..semoga dengan kerjasama yang baik ini dapat membantu saya dan semua ahli blogger yang tersenarai mencapai apa yang dihajatkan oleh masing-masing...saya juga berharap ia merupakan satu medan untuk kita saling kenal mengenal dan bekerjasama antara satu sama lain...Maksud Firman Allah:
    "dan hendaklah kamu bertolong-tolongan untuk membuat kebajikan dan bertakwa dan janganlah kamu bertolong-tolongan pada melakukan dosa (maksiat) dan pencerobohan"( Al-Maidah ayat-2 )..Wallahua'lam.

    BalasPadam
  21. lawat la blog sy yg xbrape sgt ok
    http://citekosong.blogspot.com/

    BalasPadam
  22. menarik~~ apa kata singgah ke blog saya juga~

    BalasPadam
  23. teme kasih peja
    blog dilaz dah tersenarai.
    kawan-kawan jangan lupa lawatlah blog dilaz.
    nanti dilaz singgah semula blog kawan-kawan

    BalasPadam
  24. banyaknyer blog.. nanti saya terjah yer..

    BalasPadam
  25. Nak join jugak boleh tak Peja?Kategori peribadi.
    http://scarlettj1.blogspot.com

    BalasPadam
  26. wahhh..hehehe..
    bertuah blogger tersebut

    BalasPadam
  27. tak mau buh aku dalam senarai ke pejal??

    BalasPadam
  28. okeh, dah add peja blog ke blog kami! tq boh

    BalasPadam
  29. menarik nie.. senang sikit nak blogwalking cam nie

    BalasPadam
  30. wow bole lah tu nak pemersatu belog kat Malaysian je ke

    BalasPadam
  31. sori kengkawan... bagi yang nak masukkan senarai blog, bukan xleh, tapi spttnye kene register dalam artikel yg lepas... tapi, bagi yg baru je submit link, Peja rasa cam xsmpt dah...

    BalasPadam
  32. Idea yang Peja tengahkan sangat menarik
    Merapatkan lagi antara bloggers
    Keep it up ^_^

    BalasPadam
  33. Salam admin,

    Masih bolehke kalau nak letakkan link ke blog saya dalam direktori ni?

    BalasPadam
  34. Wassalam...

    Kidney, boleh lagi...
    Sila isi borang pada link: http://bit.ly/gfKFDE

    BalasPadam
  35. saya join ni tapi tidak tersenarai..huhu

    BalasPadam
  36. Mrs. Yie: nape xreply email saya kalau tak tersenarai?

    BalasPadam
  37. Nak masuk ikot mana nih?..

    BalasPadam
  38. relevan: daftar di sini: http://bit.ly/gfKFDE

    NahDaTuLIzaH: awak dah daftar ke blum? atau awak dah daftar tp xbaca email susulan yg sy hantar kot :D

    BalasPadam
  39. salam...

    tuan...mohon masukan blog saya dalam kategori peribadi..

    BalasPadam
  40. ahkak pun nak gak...
    nk masuk dlm categori peribadi..

    http://sofea-alisa.blogspot.com/

    BalasPadam
  41. salam hangat dari sobat blogger from indonesia, jom lah bace-bace entri saye, banyak yg menarik juge, ,

    BalasPadam
  42. jangan lupe singgah dan jadi follower yer

    BalasPadam
  43. thank sebab senaraikan blog sy....^_^

    BalasPadam
  44. salam perkenalan..klu saya nak berminat utk trut join macam mane?

    BalasPadam
  45. hari tu dah hantar,tapi tak ada dlm senarai.

    BalasPadam
  46. wahhh..meriah skali...jom kite ber'bw' ke sana..sini..situuu :)
    kalau nak join sama,macamane eaaa?

    BalasPadam
  47. Maaf, direktori sahabat blogger telah ditutup. Tunggu lain kali plak ye :D

    BalasPadam
  48. Terima kasih kerana sudi menyenaraikan blog Safiena.. akan mengunjungi blog2 yang lain jika berkesempatan.. InsyaAllah... salam perkenalan :)

    BalasPadam
  49. Salam,
    agak2 bila lagi directory list ini akan di buka lagi?...www.walit4u.com

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.