Rabu, 23 Februari 2011

Kotornya



Mmm...baru2 ni, bapak sedara wife Peja melangsungkan pertunangan dengan wanita pilihan beliau. Jadi, sebelum pergi ke rumah tunang beliau, kami berkumpul kat satu tempat sebelum jambatan Sultan Mahmud, Kuala Terengganu.

Sementara menunggu semua ahli keluarga dan sedara mara wife sampai, Peja sempatlah jenguk2 kt semak samun saman tepi tempat kami berkumpul tu.




Ahad, 20 Februari 2011

Blogger, Trafik dan NuffNang

Pasti ramai rakan blogger di luar sana yang impikan blog yang sering dikunjungi, iklan nuffnang yang sentiasa dipaparkan dan mendapat sedikit pendapatan sampingan sambil2 berblog.

Bile berblogwalking, Peja dapati majoriti atau sebahagian besar meletakkan iklan NuffNang pada blog mereka. Tapi sejauh manakah pendapatan terhasil?




Khamis, 17 Februari 2011

Bangunan Besi Di Terenggganu?

Haaa, sebenarnya bukan bangunan pun... Cuma ianya satu pembinaan yang melibatkan kerangka besi (kot) yang banyak... Buat pertama kalinya di Malaysia, kerajaan negeri Terengganu telah membina 2 blok parking bertingkat untuk Terengganu. Dengarnya, ia adalah yang PERTAMA di Malaysia. Sapa2 boleh mengesahkan hal ni?




Selasa, 15 Februari 2011

Sapa Ada Anak atau Adik Lepasan SPM?

Nota Kepala: Dijemput baca dan komen je artikel ni walaupun tiada kaitan dengan kengkawan ye :D

Peja pasti, di kalangan blogger tentunya ada adik atau anak lepasan SPM... takpun yang bakal menduduki SPM tahun ini... Tak kisahlah yang mana pun, yang penting, ada sesuatu yang Peja rasa Peja perlu sampaikan...





Sabtu, 12 Februari 2011

Lelong Lelong Lelong

Ni haaa, khas untuk kaum wanita dan tak lupa pada kaum lelaki yang nak cari hadiah untuk wanita... Peja tengah mengadakan jualan penghabisan stok untuk beberapa aksesori wanita ni. Tinggal rantai tangan dan cincin je lagi. Yang lain dah sold out dah...




Khamis, 10 Februari 2011

Keputusan Cabutan Bertuah Blog Peja Februari 2011





Selasa, 8 Februari 2011

Notebook Mac Paling Murah Di Pasaran - RM500 Sahaja!

Ada sebuah Notebook MacBook model terbaru yang nak dijual dengan harga yang amat murah. RM500 sahaja... BRAND NEW!

Jangan risau, MacBook ni bukan curi punya yeeee... Untuk melihat spesifikasi, klik "Baca Seterusnya..."




Khamis, 3 Februari 2011

Rahsia Blogger (Psssttt, Diam-Diam Udalaaa)

Huhuhu, takde ape-ape rahsia sangat pun... Sekadar nak berkongsi sesuatu yang agak penting bagi blogger... Peja rasa rugi sangat kalau kite sebagai blogger tapi tidak menggunakan blog yang kita ada untuk menghasilkan pendapatan secara sambilan...



Selasa, 1 Februari 2011

Cabutan Bertuah Pengunjung Blog Peja!

Haaaaaa, sebenarnya Peja target pageviews untuk bulan lepas melepasi 10k. Walaupun tidak melepasi sasaran (hampir2 10k pageviews), Peja dengan segala hormatnya ingin menjemput kengkawan menyertai cabutan bertuah. TIADA SEBARANG BAYARAN yang dikenakan untuk menyertai CABUTAN BERTUAH PENGUNJUNG BLOG PEJA.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.