Ahad, 29 Mei 2011

Berhati-Hati Pengguna Blogspot

Maaf, lebih 5 hari Peja tak update blog Peja. Peja sibuk dengan majlis perkahwinan adik ipar Peja di Negeri Sembilan baru-baru ni. Hari ini baru ada sikit masa terluang untuk update blog Peja yang dah bersawang :-)




Isnin, 23 Mei 2011

Pengumuman Sempena 23 Mei

Seperti yang dijanjikan, Peja nak umumkan sesuatu pada hari ini (23hb Mei 2011). So, bersedia... Tarik nafas... Huuuuuu Haaaaaa Huuuuuu Haaaaa...




Sabtu, 21 Mei 2011

Maafkan Ku Sahabat

Maaf kerana tak sempat nak update blog ni. Peja beberapa hari ni teramatlah sibuk... Terlalu sibuk sebab terpaksa ganti tempat PM buat sementara. PM tu bukan Perdana Menterila! PM tu, PAPA MAMA... hahahahaha....




Isnin, 16 Mei 2011

Kepentingan Autoresponder

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Baru-baru ni heboh diperkatakan yang blogspot mengalami masalah tak boleh diakses akaunnya. Ada juga blogger yang merungut artikel dan komen hilang begitu sahaja. Rupa-rupanya, blogspot mengalami masalah sistem pangkalan data rosak. Sekarang masalah dah hampir 100% pulih, jadi dapatlah kita berblog kembali.




Rabu, 11 Mei 2011

Himpunan Blogger Semalaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua kengkawan blogger dan juga pembaca blog Peja yang hensem, macho, cantik, cun serta budiman.

Ok, kali ni Peja nak wat survey untuk Himpunan Blogger Semalaysia sikit disamping nak umumkan pemenang Cabutan Bertuah Blog Peja April 2011. Maafla sebab lewat sikit umumkan... Banyak kerja sikit.




Ahad, 8 Mei 2011

Asas Pendapatan Blog

Fuh, penat betul beberapa hari ni. Sampaikan Peja lambat update blog. Hari jumaat pagi, bapak sedara Peja kahwin... Pas solat jumaat plak, Peja ke Kota Bharu. Baru sampai pagi tadi jam 3pagi (8 Mei 2011).




Selasa, 3 Mei 2011

Malang Tidak Berbau

Maaf la sebab Peja tak sempat nak update blog, tak sempat nak reply kt chatbox dan tak sempat gak nak reply komen kengkawan2... Memang malang takde bau...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.