Sabtu, 9 Januari 2010

Aku berblog? Biar benar???

Fuh, tanggal 09 Januari 2010, jam 4.51pagi, aku dengan rasminya register blog ni. Aku ni, ntah xtau nak cakap ape, tapi yg pastinya, haram xreti nak berblog ni. Buat laman web, aku blh r...

Agaknye aku sedang mengalami sindrom nak ber B1N1 kot? xpun sbb sindrom perut lapar duk telan megi je...

Ah, sampai sini dlu r..aku blur lagi ni... xtau nak taip ape..hihihihi...cam harem.

9 ulasan:

  1. cakkkk...wah..berblog gak ko akhirnya....syabas..syabas...teruskan merapu ok....

    BalasPadam
  2. hihihihi...merapu ade, bisnes ade, nak kasik ilmu free pun ade..hihi

    BalasPadam
  3. bagus la campur aduk..bak ABC gitu..baru la best...

    BalasPadam
  4. ABC mmg best...hahaha, tunggu kema blanje ABC spesel.

    BalasPadam
  5. takpe le..kira ok what sekali buat terus jadi.ai 18 kali buat..belum kira pindah pakai wordpress,livejournal sumer..:cray::

    BalasPadam
  6. salam...nak tahu isu dan berita di Dungun juga arkib berita silalah ke disekitardungun.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Salam ;
    Teman pun baru berblog . tak sampai sebulan baru pasang jer, Sdr. Adi tolong pasangkan. Dapat2 trus blasah je. De hok lamo2 tu teman copy ke post, hah banyok le dia.Masih lintang pukang 2.

    SElamat Ari Raya MinalAaizin Walfaizin.

    BalasPadam
  8. Musi, peja dlu xsuke sgt berblog ni. ntah xtau nape, sejak masuk tahun 2010, tibe2 rasa nak berblog...hihi

    selamat hari raya kembali.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.