Sabtu, 9 Januari 2010

Aku gilo ko???

haaa, aku tgh sengkek nok kahwin tahap taik idung masin...
nak jual semua rete pusaka yang aku ade...
dah upload dalam mudah, tp xapprove lg...
nanti dah approve, blh r masukkan link kt sini...

Item aku nak jual:
1. Modem Router D-Link.
2. Sony Ericsson W200i.
3. Nokia 1202.
4. Sony Ericsson Z250i.
5. Headphone bluetooth.
6. Skrin LCD Acer Travelmate.
7. Graphic Card HIS 256MB PCI-E.

hihihi, pasni nak bukak bundleXXL plk..hihi

11 ulasan:

  1. ini berkorban jiwaraga semata nak kawen ni..huhu...

    BalasPadam
  2. off course...nak wat cmne...dahla srabut ngn projek supply brg ke TNB...mana mau cari modal..adei..

    BalasPadam
  3. tabik kat ko punya kesungguhan..jual barang lagik bagai...tp aku takmo tgk smpai satu tahap ade iklan jual diri sindrik lak..wkekekekeke...jgn mare...

    BalasPadam
  4. eh, pasni nak jual diri sndiri plk..hihi

    BalasPadam
  5. barang2 tu sumer dah jual ke apa?notebook pun jual sekali? jap lg tenet pakai apa lak?

    BalasPadam
  6. aku harap ko mengucap 8 juta kali sbeelum jual diri...errkkk..berapa sekilo eh?hehehhee..

    BalasPadam
  7. MC: notebook tu yg lame punye...dah rosak dah...skrg gune pc..ade laptop sony vaio satu, yg ni syg nak jual.
    Kema: xjual ikut kilo..jual ikut kati.

    BalasPadam
  8. berapa modal tu? puluh2 ribu ke?

    BalasPadam
  9. kalu ada offer letter tu, kelulusan bank dijamin 97%. tapi kalu rasa mcm tak mampu, tolak la dulu. kayuh pelan2.

    BalasPadam
  10. ok2..kite tunggu dah lht cmne...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.