Ahad, 10 Januari 2010

Alhamdulillah...

Hari ni aku gembira + takut + cuak + ape2 ajela...
Biz partner aku tepon bgtau TNB nak kasik projek supply barang kt kami...
Alhamdulillah, aku mmg gembira sgt2...tp masa yg same, cuak gak skit...sbb modal besau tu...
adei, apo patut aku buat eh?

4 ulasan:

  1. tunggu surat tawaran tu keluar..pastu gi bank buat loan

    BalasPadam
  2. alohai, bab loan tu yg den lomeh tu...

    BalasPadam
  3. sub projek kat company lain ke..

    BalasPadam
  4. direct dpt...
    Alhamdulillah, dh setel yg tu...
    ni yg lain plk dpt...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.