Ahad, 10 Januari 2010

Die buat hal lagi!!!

Masa otw balik dari paka...xsampai 1km jalan, tibe2 gear kete aku cam lussss aje...
xleh masuk gear langsung...
adui...aku rase cam nak menjerit aje...
belum sebulan kete aku wt hal aritu, kali ni die mai wt hal lg...

nak dijadikan citer, aku tpn member aku ex-opismate...
lepas call die, aku tpn la tunang aku (kirenye meluahkan stress ni r)...
tunang aku cakap, masa otw balik dr kelantan aritu, kete kawan abg die ade probs tu gak...
die bukak bonet depan dan betulkan ape nth...

akupun bukak bonet...
tgk2 ade benda yang tercabut...hihihi...
aku pasang balik, tp longgar...
kebetulan ex-opismate aku sampai, die bawak dawai...
dawai plak xmuat..
dan jadik kebetulan lg, ade paku rivert dalam tool box die...
boleh aje pasang dan Alhamdulillah, setel masalah....

huhu, kene masuk workshop lg lah nampaknye...

ni benda yg probs:


6 ulasan:

  1. satria wat hal lagik eh...sabo..tu dugaan namenya....

    BalasPadam
  2. itu r psl...xtau nak cakap ape dah...

    BalasPadam
  3. ko kene kawen ngan keta le nampak gayanye Peja..huhuhuhu...

    BalasPadam
  4. alahai, xde keturunanla aku nampaknye..

    BalasPadam
  5. sape kate takde keturunan?nanti dapat satria perkasa itam ape?huhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.