Selasa, 22 Jun 2010

Apabila Sebijik Broadband Menjadi Seekor Beruk

Blh dikatekan, tiap2 hari aku sumpah broadband aku jadi berukband...
Dan akhirnye, sumpah tersebut menjadi nyata...
Broadband aku benar2 menjadi beruk!!!

Geram tul aku...
Sebelum ni, boleh dikatakan broadband ni blh guna start pas subuh sampai tgh hari je...
Lepas tgh hari, outside kick...
Line baik2 HSDPA, tibe2 bertukar jadi EDGE...
So, lembab nak mampos time tu...

Lepas broadband aku disumpah jadik beruk, Alhamdulillah, blh gak aku bertenet sampai tgh malam...
So, blh aku teruskan usaha cari pitis cam biasa aku...

Ni rupe broadband aku yang telah disumpah menjadik beruk...
Dh tergantung cam beruk panjat pokok kelapa...
"Weh, turun2", kate wife aku kt beruk yang sedang memanjat...hehe..




7 ulasan:

  1. awat jadi cmtu ... pakai streamyx la bro hehe..

    BalasPadam
  2. Huhu, skrg dah pakai streamyx dah... hari tu xpakai lagi sbb line telefon xde kt kawasan ni... baru sebulan kabel telefon dipasang kat sini.. dan baru sminggu pakai streamyx kt sni...

    BalasPadam
  3. xdok tinggi lg mu nak gantong hihihihihi

    BalasPadam
  4. kalau ikut, nak tinggi lagi... tapi dah smpai kt siling... xleh tinggi dah.

    BalasPadam
  5. dah pakai streamyx yer..kadang2, streamyx bertukar screamyx...huhuh

    ada member modifed modem burukband ni..dia pasangkan dish..dah pasang dish mmg laju..apa itu dish? buka utube ..heheh

    BalasPadam
  6. xkane: skrg streamyx betul2 dah jadi screamyx... tensen tul...


    ssh gak pakai burukband ni, sbb bandwith die kecik sgt. xsesuai utk org macam saya... hihi

    BalasPadam
  7. Hehe.. Sian.. Sampai gini jadinye.. hak3

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.