Khamis, 17 Jun 2010

TQ Abe Wan & Kak Su

Fuh, konyang giler aku malam ni... Jiran sebelah rumah, abg wan dan kak su jemput aku dan wife makan malam kat umah die. Tak pasal2 xdiet aku malam ni... Lauknye bleh tahanla jugak...

Nasi putih
Gulai ayam
Hati dan pedal goreng
Ikan kerisi goreng
Ulam petai, ulam raja dan pegaga
Sambal belacan dan budu...

Dan paling bestnye, anak die umo baru 2 tahun, dah pandai makan sendiri, amik lauk sendiri... hebat2...

Ape2pun, TQ abe wan dan kak su...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.