Rabu, 7 Julai 2010

Tak Glamer Pun Jadik Mangsa???

Tengah aku duk surfing internet, aku terjumpe satu blog wordpress tu... Blog die simple aje dan blog ni cam tak siap aje...

Tengah aku tgk sekali imbas, aku nampak nama aku dalam blog tu... Ni blognye: http://seniminda.wordpress.com/. Aku dijadikan testimoni kononnye ade membeli ebook diorang... Aku haram tak pernah beli ebook dari blog ni. Dan testimoni ni di ambil daripada satu laman web http://www.jomwebtemplate.com/index.php?ref=sismel

Dalam laman web jomwebtemplate tu, mmg aku betul2 kasik testimoni produk yang dibeli. Tapi blog seniminda, owner die telah mengambil testimoni lengkap dengan nama aku, kemudian di alter skit.

Adui, pelik2... Kalau aku artis, bleh tahan gak org nak tipu gune name aku... Ini tak... Orang tak glamer pun jadik mangsa... Nasib2....


6 ulasan:

  1. sib baik testimoni beli e book..kalo testimoni beli obat kuat lagi haru...

    BalasPadam
  2. pch: sy tak fikir die kenal saya... sy dah selidik dan die berasal dari penang.
    dianafisa81: hahahahaha, mmg haru gak la kalau cmtu.

    BalasPadam
  3. gini je.antar email kat email yg dia tulis kat situ..kalau tak alihkan jugak, antar surat kat alamat dia bagi..cakap, kalau tak alihkan kita boleh ambil tindakan undang2..bahaya bro, nanti apa2, kita pulak kene tanggung..

    BalasPadam
  4. Salam;
    X glamor jdi mangsa.

    Teman bukak link 2. Mencurigakan laa. Comment off. Biodata ilek. Kalo sudi kat blok teman yang huru hara 2 : baca ni : diplomasi kepada pesaing - mungkin de kena sikit kot.
    k . jumpa gi, tk.

    BalasPadam
  5. musi, terima kasih. peja dah ade baca dah artikel tu.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.