Isnin, 16 Ogos 2010

Duit Raya

Haaa, sape nak duit raya?
Ade RM150, ade RM100 dan ade RM50...

Taknak ke?
Come on la... Ade orang nak sponsor... Huhuhu...



Nampak tak ruangan isi nama dan email kt sebelah kiri tu? Isi nama & email korang n then tekan submit. Lepas tu, korang cek lah email korang dan klik link pengesahan.

Lepas tu, korang akan dapat satu ebook PERCUMA "Perniagaan Berpotensi Ramadhan" dan nama korang akan dimasukkan dalam senarai kemungkinan dapat duit raya. Ala, bukan korang kene bayarpun... Sape tahu kot2 korang bertuah, dapat duit raya PERCUMA.

4 ulasan:

  1. salam..

    isi nama utk duit raya ni utk duit raya semata ke? ebook tu?

    BalasPadam
  2. isi nama dan email tu utk download ebook percuma. pada masa yang sama, sape tau kot2 anda bertuah nanti, dptla duit raya tu...

    BalasPadam
  3. wahh..tukor themes doh nampaknya..ok lah ni theme baru

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah, sekali sekala kene wat perubahan... hihi

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.