Khamis, 19 Ogos 2010

Keluarga Bahagiaaaaaa

Huhuhuhu, arini pejam celik pejam celik, dah lebih seminggu kite pose kan...
Dan arini plak hari yang segar bagi saya...
Hahahaha, biasanya lepas solat subuh, tidur balik...
Hari ni tak tido dah...

Tibe2 gatal tangan nak kumpul gambar ahli keluarga...
Start ayah, mak, kakak dan semua adik2...
Lepas korang tengok pic ni, jangan ingat saya ada abang eh...
Saya anak ke-2...
Biasanya org akan sangkakan adik bawah saya, si Fakhru tu adalah abang saya...
Hihihihi...

Kalau nak kenal, ni r keluarga saya..
Bahagia kan?
Hihihihi



6 ulasan:

  1. semoga sentiasa bahagia.. follow sini juga

    BalasPadam
  2. tahniah.. usaha yang baik..
    boleh print dan frame nih

    BalasPadam
  3. wah.ramainya adik beradik...;-)
    doakan semuanya berjaya hendaknya...

    BalasPadam
  4. kalau ikutkan, 12 orang...
    tapi 4 meninggal masa kecik...

    ameen, mudah2an smua berjaya dunia akhirat.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.