Sabtu, 21 Ogos 2010

Laman Web RahsiaDadih.com Berubah Wajah

Assalamualaikum W.B.T,

Sukenyeee hati Peja arini... Mane taknye, minisite RahsiaDadih kini dah berubah wajah. Peja dapatkan khidmat design daripada Mr. Joe (http://www.facebook.com/grafikartwork).

Pada mulanya, dijangkakan ianya mengambil masa 3 - 5 hari bermula pagi semalam (Jumaat). Tapi, rupe2nye tak sampai 48 jam! Memang hebat betul la Mr. Joe kite.. Peja tabik sprrriiingggg kt beliau (tooooiiinnnngggg - bunyik tabik disertai spring)...

Huhuhu, kalau compare dengan yang asal, mak datuk, jatuh panggang dari api, bagai langit dengan bumi, bagai semut dengan dinasor... Tak caya, cube compare...


Yang terselit kt penjuru bawah sebelah kiri tu r rupe yang asal... Hihihihi...

Jom pakat jenguk http://www.rahsiadadih.com.

4 ulasan:

  1. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

    BalasPadam
  2. Terima kasih ats komen yg berharga :D

    BalasPadam
  3. Salam;
    Betul 2 , surah wal-asyr. Saling ingat mengingati.. Teman dan baca rahsia dadih 2. Wah dengan akaun simpanan dan aliran $$ bagus sangat 2. Teman dah bincang ngan istri. Pas raye ni nak operasi. Doa=doa ye!
    T.Kasih.

    BalasPadam
  4. Wassalam...
    InsyaAllah same2 dpt nnti...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.