Rabu, 18 Ogos 2010

Teknik Split Affiliate

Semalam aku beli ebook saudara Rahman Basri bertajuk "Split Affiliate". Dalam ebook ni menceritakan bagaimana nak handle 2, 3 program affiliate serentak tanpa ada yang tercicir.

Bukan tu je, ebook ni juga mengajar teknik Soft-Selling dan bagaimana nak lakukan jualan di facebook dengan mudah.

Lepas baca je ebook ni, aku terus test ilmu yang ade. Hasilnye, ebook "Rahsia Dadih: Kegemaran & Pendapatan" aku menghasilkan 2 sales dalam masa tak sampai 1 jam.

TQ bro Rahman Basri ~ My sifu...



2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.