Rabu, 29 September 2010

Poket Kering Lepas Raya...

Haaaa, tup tup tup, hampir 3 minggu dah syawal berlalu... Yang pastinye, ramai kengkawan yang poket kering, kempis dan tinggal habuk... huhu...

Tak kirela sape kite, bos ke, eksekutif ke, kerani ke, semuanya hampir kering kontang. Mane taknye, yang gaji besau, besaulah perbelanjaan raya tu... Yang gaji kecik plak, jangan nak blanje lebih dari kemampuan plak...


Lex, jangan bimbang, Peja ada penyelesaiannya... Apa kata kalau kengkawan buat bisnes part time? Tak minat berniaga? Ape kata kalau kita berniaga pasif? Orang lain berniaga, kita dapat untung.. Huhu...

Ni Peja sekali lagi nak memperkenalkan Ebook "Rahsia Dadih: Kegemaran & Pendapatan". Kali ni edisi pas raya plak. Ebook ni bukan setakat ajar cara wat dadih, bahkan cara bagaimana nak bisnes dadih secara pasif... Kengkawan tak perlulah nak kene jual sendiri dadih ni. Caranya mudah aje, huhu, nak tahu kenelah dapatkan ebook ni kat sini: http://www.rahsiadadih.com

Cepat dapatkan ebook ni sebab tak lama lagi Peja akan naikkan harga ebook ni. Lagipun, Peja tengah merangka ebook baru yang lebih best, lebih hebat dan dijangka lebih meletup.

Jangan lupe ye, cover balik duit raya tu kat http://www.rahsiadadih.com



5 ulasan:

  1. Sorilah Peja,
    Pak Nidus tak minat dadih....tak ada bisnes lain ke?..keropok lekor, sagung, ikang tokol dan macang2 lagi...(teringat masa skoloh kat ganu dulu...)

    BalasPadam
  2. waveX, dadih mmg sedap.. lg2 time panas...

    Pak Nidus, bisnes lain xde la r... ikang tokol kt sini org pggl ikang ayer...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.