Selasa, 14 September 2010

Tak Puas Lagi Beraya

Hari ini kalau ikutkan, baru raya ke-5, tapi sebab wife Peja start kerja hari ni, terpaksa la kami balik ke Kelantan semalam.

Huhuhu, oleh kerana tak puas beraya lagi, hari Rabu petang, Peja balik Terengganu semula. Kebetulan buat kenduri sikit adik ipar nak berlepas ke Mesir 20hb ni dah. Tahniah la kepada adik ipar Peja, Aliza Mohamed yang akan meneruskan pengajian Ijazah Sarjana Muda Pergigian kat Mesir sane tu selepas dinobatkan sebagai Pelajar Terbaik SPM Negeri Terengganu pada tahun 2009.


Kepada rakan-rakan yang follow blog Peja dan berjalan2 sepanjang hari raya, maaflah sebab Peja tak sempat nak jenguk kalian semula. Hari ni, InsyaAllah Free skit sebelah petang. Jap lagi Peja nak sediakan makan tengah hari...

Lupe plak, tengoklah sikit sebanyak gambo raya Peja dan family yee... http://www.facebook.com/album.php?aid=2074492&id=1125617941

Ok, tatatataaaaaaaa

4 ulasan:

  1. takpe... sambil keje pon ley raya lagi.. bawa je kuih sebalang..

    BalasPadam
  2. huhu, ni masalah Peja ni. Peja bekerja sendiri. Umah Peja, Opis Peja. so, beryaa sengsorang la.. :D

    BalasPadam
  3. salam..

    singgah sini baca entry sambil follow..jemput ke teratak amy ye..

    selamat hari raya

    BalasPadam
  4. terima kasih amy krn sudi jenguk blog peja.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.