Rabu, 22 September 2010

Telor DiBasuh Punye Penangan

Fuh, pejam celik pejam celik, sedar tak sedar, dah lebih 8 jam Peja ngadap blog TelorDiBasuh ni...
Dari start lepas solat subuh, sampai berenti lunch dan solat zohor kemudian sambung lagi sampai sekarang...
Tapi memang syok abis la blog ni... Macam2 artikel ade dalam ni...
Tu yang 'lagho' je ngadap blog ni...
Huhuhu, tahniah buat blogger TelorDiBasuh. Harap2 pasni bleh terus goreng telur ni... hihihihi..

2 ulasan:

  1. hehe..tq peja...
    pastikan hari2 basuh telor yer hehee

    BalasPadam
  2. terima kasih telur sebab sudi jenguk sni...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.