Rabu, 20 Oktober 2010

Apa Ada Dengan Twitter

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Camne hari ni kengkawan? Ada sihat ka?
Peja kurang sihat, asyik batuk, selsema n sakit kepala...
Nak wt cmne, perubahan cuaca...

Kengkawan ada akaun twitter x? Huhu, Peja sendiri dah ada akaun twitter. Sampai ke hari ni Peja tak reti nak explain apa itu twitter. Bagi yang dah ada akaun tu, boleh la follow Peja kat http://twitter.com/pejasukri.


Haaa, berkaitan dengan twitter gak, sahabat Peja, WanMus bakal melancarkan satu ebook Panduan Jana Wang Dengan Twitter & ChurpChurp pada 22 Oktober 2010. Nak tahu ebook ini ok ke tak ok, apa kata kengkawan download ringkasan ebook ni Bab 1 & Bab2 kat http://bit.ly/duittwitter. Don't worry, free aje ringkasan ebook ini.

Peja dah baca ebook dia, mmg agak menarik dan penuh dengan informasi. Cuba kengkawan bayangkan, hampir 2 bulan Peja ada akaun twitter, tapi jumlah follower baru 100+ org lebih. Tapi, lepas praktik kan apa yang ada dalam ebook ni, dalam masa sejam, Peja dah ade lebih 480+ follower... Memang berkesan bangat!

Jom, apa tunggu lagi... Download report PERCUMA sekarang!




5 ulasan:

  1. SALAM PEJA

    apa khabor mu lening..

    mai lah jalan jalan ke Penang lawat aku..

    BalasPadam
  2. Aku Alhamdulillah baik2 aje...
    doh gane jauh ngat mu pah penang...
    mu kije dinu ke?
    nikoh dok lg?

    BalasPadam
  3. npew xbley pon download ebook nih??

    BalasPadam
  4. alahai, tuan empunya ebook ni dah menutup ebook free dan ebook jualan... maaf ye...

    BalasPadam
  5. ada twitter juga..kat sbulan daaa tapi hapa pun tak tau guna hik3

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.