Selasa, 5 Oktober 2010

Khas Untuk Semua Blogger

Baca sampai abis kalau rasa nak dapat duit... Takde bayar ape2 punye...

Buat kengkawan semua, masa bulan pose aritu, Peja ada launch ebook "Rahsia Dadih: Kegemaran & Pendapatan". Boleh tahan gak sambutannya. Dalam masa lebih kurang 27 hari, jualan ebook melebihi RM2k, Alhamdulillah... Asalnye Peja nak tutup dah jualan ebook ni, tapi lepas raya baru2 ni, Peja dapat plak permintaan untuk meneruskan jualan ebook.


Kali ni plak, Peja dpt permintaan supaya dibuka affiliate ebook ni. Pikir punya pikir, Peja pun setuju untuk membuka affiliate ebook ni kepada semua orang. So, Peja terfikir nak bukak peluang ni kat semua rakan2 blogger. Jangan risau, pendaftaran affiliate ni free aje. Daftar kat sini: http://rahsiadadih.com/member/signup.php.

Lepas daftar, cek email korang dan link untuk affiliate korang akan diberikan... Kalau korang nak dptkan coding bagi banner ebook ni, korang login di http://rahsiadadih.com/member dan pilih bahagian banner. Copy code tu dan pastekan kt blog korang. Manelah tau kot2 ade rezeki korang, orang beli ebook tu dan korang dapat komisyen RM10 bagi setiap ebook terjual.

Kata orang tua, "Rezeki jangan dicari... Musuh jangan ditolak".. eh.. silap...
"Razeki jangan ditolak... Musuh jangan dicari"... hehehehe...

Daftar sekarang ye: http://rahsiadadih.com/member/signup.php

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.