Ahad, 28 November 2010

Gelas Ke Bekas Biskut Raya?

Huhuhuhu, 2 hari lepas, adik Peja, si Farid dan kawan Peja, si Nas, datang lepak rumah Peja satu hari satu malam. Nak dijadikan cerita, Peja ajaklah Farid, Nas, wife Peja dan 2 orang lagi adik kecik Peja gi kat satu kedai makan kt Kubang Kerian.

Masing2 order air blend dan air buah... Huhuhu, sekali bile air dah sampai, terkojut gak Peja. 26tahun hidup, ni kali pertama Peja jumpe gelas camni. Sekali tengok cam bekas biskut raya la...

Walaupun gelasnya agak pelik, makanannya agak sedap dan harganya boleh dikatakan murah. Bayangkan, dengan harga RM70, kami makan:
- Nasi putih 5 pinggan.
- Tomyam campur 2 orang makan.
- Ikan siakap kukus asam limau untuk 5 orang makan.
- Sup sayur 1 orang makan.
- Sayur kailan ikan masin 2 orang makan.
- Daging goreng kunyit 3 orang makan.
- 6 gelas ais blendad pelbagai perisa.

Kedai ni namenye Sue Tom Yam.... Cobala sekali...

Kengkawan tengok sendiri la bekas biskut raya yang digunakan untuk taruk air... hehehehe.. kreatif...



9 ulasan:

  1. Heheh.. dia guna bekas kitarsemula sbb tu murah. Jgn makanan pun di kitar semula dah lerr... heheh

    BalasPadam
  2. bekas ni bekas kaca sbnrnye cm xsesuai plak dgn bekas kitar semula...

    BalasPadam
  3. sue tomyam yerk..
    selalu beli makanan kat situ..xpernh beli air buah dia..
    hehe
    pasni kena try rase air buah dia la plak..ngan gelas besar camtu..hehe

    BalasPadam
  4. ct kene cube sekali air die. kot2 die kasik tempayan plak.. huhu

    BalasPadam
  5. boleh lawan air buah seberang takir laa ni..haha

    BalasPadam
  6. kt kubang kerian? side mane enh? xpernah perasan pun..hehe

    BalasPadam
  7. isabelle de anne15 April 2011 12:33 PTG

    penah juga minum pakai benda alah serupa ini...hehehe...da la besar..sedap lak tu...xrugi wooo...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.