Isnin, 15 November 2010

Jauhi Ah Long... Jangan menempah maut...

Assalamualaikum dan Salam sejahtera,

Haaa, kali ni Peja nak citer benda lain plak. Asyik citer pasal hal peribadi Peja, kengkawan bosan gak kan?

Sejak akhir2 ni, kite boleh tengok iklah ah long diedarkan di merata2 tempat. Dalam peti surat, selit kat wiper cermin kete, tampal kat public phone. Dengan kata lain, macam2 ada. Semakin giat ah long ni mempromosikan perniagaan maut mereka ye.


Dalam berita, paper, internet duk canang2 yang bahaya meminjam duit dengan ahlong, tp kan apakan daya, syarat2 pinjaman bank semakin ketat menyebabkan ramai peniaga tidak dapat memohon pinjaman bank. So, nak salahkan sape ek?

Jadi, apakah peluang yang ada bagi peniaga kita nak memulakan atau nak memperbesarkan perniagaan mereka? Apa yang patut mereka buat?

Seorang sahabat saya, Ashraf Alayas, telah menyediakan satu Laporan Ringkas PERCUMA iaitu "Rahsia Modal V2 - Ketahui Bagaimana Memastikan Pinjaman Anda Tidak Ditolak Oleh Institusi Pembiayaan".

Jangan risau, ingin sekali lagi Peja nyatakan, laporan ini adalah PERCUMA. Anda tidak perlu bayar satu sen pun... Jadi, jangan tunggu lama2, nanti lama2 download ditutup... Hehehe..



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.