Selasa, 9 November 2010

Kanak-Kanak Digantung... Kejam!

Baru-baru ni, Peja ada pegi ke satu pasaraya terkemuka gakla di Kuala Terengganu. Nak shopping sikit barang2 keperluan bersama adik beradik dan wife Peja. Siapa sangka, Peja dapat lihat dengan mata kepala sendiri kekejaman ke atas kanak-kanak berlaku di depan mata Peja sendiri.


Tak tahu apa salah 2 orang kanak-kanak tu, mereka digantung di tengah2 orang ramai. Memang kejam dan sadis... Tapi, semua orang buat donno je.. Macam takde ape2 yang berlaku...

Kengkawan tengok sendiri la gambarnya... Eee.. seram...



























Kejam kan... huhuhu... Jangan marahhhhhh.

11 ulasan:

  1. Awak jahatlah...
    Menyampah I....auww...



    http://miecyber.blogspot.com/2010/11/obor-obor-bantu-kesan-kanser.html

    BalasPadam
  2. adoi..beria and suspen je nk tengok..siap tutp mata lagi..
    masib bek peja dok jauh haha

    BalasPadam
  3. aiyoo..nak pengsan jap..huhuhu

    BalasPadam
  4. cis nk teburai perut aku tahan gelak... cis.. "tipah tertipu bang... "

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.