Selasa, 7 Disember 2010

Aduiii, Sakitnyee....

23hb Disember ni, Peja kene masuk small operaation... adui adui adui...
Tak dapat bayangkan gusi Peja perlu dibelah sikit...
Ni semua akibat gigi bongsu Peja yang dah 2 tahun tumbuh. Kalau dulu, Peja wat donno je dengan gigi bongsu ni... Cume sejak dua menjak ni, gusi terasa semakin membengkak dan sentiasa sakit... Semalam pergi cek, doc set tarikh 23hb ni untuk operate kecik gusi...

Kengkawan Peja yang pernah lalui operate ni ckp, sakit sangat dan seminggu xleh nak makan apa2... Citer2 ni buat Peja rasa ngilu aje dan tak sanggup nak jumpe doc gigi dah pasni... Tapi bila pikir2 balik, baik sakit seminggu daripada sakit setiap hari...


Kalau buat kat hospital / klinik kerajaan, kos dalam RM50. Tapi kalau swasta, standby la RM600 - RM800... Huhuhu...

Sape2 xpernah cabut gigi bongsu lagi, sila berbuat demikian ye... hehe

7 ulasan:

  1. Dalam kehidupan ini kita tidak boleh lari dari penyakit, malah penyakit itu merupakan salah satu ujian dalam hidup. Sabarlah... Tuhan sedang menguji kamu tu...

    BalasPadam
  2. Hamba pun pernah operation igi geraham bongsu....heee seramnyer

    BalasPadam
  3. kalo sakit gigi, rasa nak tendang dinding je kan..hehehe

    BalasPadam
  4. sakit gigi memang xleh buat pe, sakit lain ok lagi leh buat keja..

    jom join my GA

    http://izyanty.blogspot.com/2010/12/1st-give-away-izyanty-collection.html

    BalasPadam
  5. alamak..dah jadi ayah pun ada gigi bongsu lagi? hehehe..hebat2..

    BalasPadam
  6. hehe..kesiannya..sabar ye..:)
    kesakitan tu boleh hilang..hee :D

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.