Rabu, 22 Disember 2010

Forum Baru Untuk Seluruh Rakyat Malaysia

Haaaaa, semalam masa Peja duk berfacebook, tibe2 ada kawan lama Peja zaman skolah ajak Peja join satu forum ni. Forum ni adalah khas untuk semua rakyat Malaysia terutamanya rakyat negeri Terengganu. Kalau kengkawan bukan orang Terengganu, jangan malu dan jangan segan, jom join forum ni.

http://terengganu-forum.forumms.net



Forum ni masih dalam pembinaan. Jadi kalau kengkawan ada cadangan nak dikemukakan, masuk aje topik berkaitan dan nyatakan kat dalam topik tu.

Terdapat pelbagai topik dalam forum ni seperti Movie Tempatan & Antarabangsa, MP3, Software, Games, Anime, Politik, Agama dan lain-lain. Bukan itu aje, kengkawan boleh gak nak promote apa2 produk kat dalam forum tu,

Jadi, jom sama2 kite memeriahkan forum http://terengganu-forum.forumms.net ni. Huhuhuhu.

6 ulasan:

  1. Mengapa hanya utk org Terengganu? Lebih elok jika ia dikembangkan meliputi 1Malaysia. Biar suara hati kita dikongsi bersama..

    BalasPadam
  2. laaa, kan dh bagitau, semua org blh join...

    BalasPadam
  3. waahhh!! blh join nie!!! thanks for the info!! really appreciate it!!

    BalasPadam
  4. I really appreciate friends, visit me and follow me or if you want to exchange links, let me to know. Carlos from Brazil

    BalasPadam
  5. TK pun orang ganu jugok..
    nak join jg la..
    guane gamok orang kite..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.