Selasa, 1 Februari 2011

Cabutan Bertuah Pengunjung Blog Peja!

Haaaaaa, sebenarnya Peja target pageviews untuk bulan lepas melepasi 10k. Walaupun tidak melepasi sasaran (hampir2 10k pageviews), Peja dengan segala hormatnya ingin menjemput kengkawan menyertai cabutan bertuah. TIADA SEBARANG BAYARAN yang dikenakan untuk menyertai CABUTAN BERTUAH PENGUNJUNG BLOG PEJA.
Hadiah bagi cabutan bertuah tersebut adalah seperti berikut:

Tempat pertama: Wang Tunai RM50
Tempat kedua: Wang Tunai RM30
Tempat Ketiga: Wang Tunai RM10

Untuk pra-syarat bagi melayakkan kengkawan menyertai cabutan bertuah ini, sila isi nama panggilan dan email kengkawan pada borang di bawah. JANGAN RISAU, Peja tidak mengenakan sebarang bayaran untuk menyertai cabutan bertuah ini.

***********************************************************


Name
Email
***********************************************************

Walaupun hadiah cabutan bertuah ini tidaklah mencapai beribu riban, at least kalau dapat, boleh gak wat open table kat kengkawan lain. Tul tak? Tuah ayam nampak di kaki, tuah kengkawan siapa yang tahu.

Jadi, tunggu apa lagi, sertai sekarang. Isi borang kat atas. Kemudian, kengkawan akan menerima untuk mengesahkan alamat email kengkawan. Jika tiada kat inbox, sila cek dalam spam / junk mail. Seboleh-bolehnya, add la alamat email Peja ke dalam address list kengkawan.

Tarikh tutup cabutan bertuah ini adalah pada 5 Februari 2011 dan keputusan akan diumumkan pada 10 Februari 2011.

124 ulasan:

  1. opss..saya org first ke? harap2 bertuah =)

    BalasPadam
  2. Calon bertuah 1:
    http://dayasarmila.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. wa~~
    xyah way entri ke pe??
    cambest jep~~

    BalasPadam
  4. dh join....
    harap2 menang la..

    BalasPadam
  5. hahaa layan3..

    http://mcmbodoje.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Update calon bertuah:

    http://chittysarah.blogspot.com/
    http://watieawang.blogspot.com
    http://www.nureimi.blogspot.com/
    http://doubleeudoubleeudoubleeu.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. odahone pun dah join & harap2 bertuahlah hendaknya...hoho!

    BalasPadam
  8. good luck kpd yg menyertai yer

    BalasPadam
  9. disebabkan sangat easy maka direlakan untuk join..caiyok!

    BalasPadam
  10. join gak hehehehe

    http://nurshahfamily.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. Ok dah join...harap-harap leh menang

    BalasPadam
  12. eyka da join da~ yeye:)

    miyakikun @ yahoo.com..:)

    BalasPadam
  13. miera join! ^^

    miera buat entry
    http://mieramomochan.blogspot.com/2011/02/cabutan-bertuah-pengunjung-blog-peja.html

    da follow same
    id follower:miera momo chan

    BalasPadam
  14. wah..
    TK nk masuk calon jugak..
    plese..
    hehe..

    BalasPadam
  15. huhu.. lmbt sket dtg but mtk2 ade luck dpt 1st prize nt..huhu...

    BalasPadam
  16. juliet dah join!

    http://orangechantek.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. saya pun nak cuba nasib kat sini.
    dah join tadi yer tuan tanah =D

    BalasPadam
  18. join..join..join...
    http://nasri-rs.blogspot.com

    BalasPadam
  19. Update Calon Bertuah:

    http://ally-fazdly.blogspot.com
    http://n-aisya.blogspot.com
    http://odahone.blogspot.com
    http://vyerheart.blogspot.com
    http://parichantek.blogspot.com
    http://www.miszgarfien.com/
    http://strawberry-lynn.blogspot.com
    http://salina91.blogspot.com/
    http://ozzy2u.blogspot.com/
    http://norshamimi.blogspot.com
    http://mycorner-miera.blogspot.com/
    http://myzelaries.blogspot.com/
    http://nurshahfamily.blogspot.com/
    http://cempakamelati.blogspot.com/
    http://naufalnnureen.blogspot.com
    http://misznurhanani.blogspot.com
    http://meramonst.blogspot.com
    http://nadiahtalktalk.blogspot.com/
    http://aderkukisah.blogspot.com/
    http://merahnyamakngah.blogspot.com
    http://ieykanz.blogspot.com/
    http://orangechantek.blogspot.com/
    http://nawfarsha.blogspot.com/
    http://aswanicomey.blogspot.com/
    http://shazlyazakira.blogspot.com/
    http://themagicorchestra.blogspot.com/
    http://mimikucayang.blogspot.com
    http://awesalwa.blogspot.com
    http://msmui2.blogspot.com
    http://hdihadi.blogspot.com

    BalasPadam
  20. nk join gak lah..
    mana tau bertuah..
    tarikh tutup pd besday sy..
    kalo menang boleh jd hadiah hari jadi ni.. hehe!! :)

    BalasPadam
  21. assalamualaikum,

    wah, menarik benar ni...

    BalasPadam
  22. peja..
    dah hantar email dah.. :)

    BalasPadam
  23. sebegitu mudah..

    sehingga membuatkan aku pun dah join sama..

    hehehe..

    BalasPadam
  24. SALAM..DH JOIN.. :)

    BalasPadam
  25. yeayyy! syufa dah join!

    miszladyb19@yahoo.com

    ^_^

    BalasPadam
  26. dah join dah..harap2 bertuah..heheh ^_^

    BalasPadam
  27. assalamualaikum..nk menang jgk ! hehehehe ;DD

    BalasPadam
  28. Salam peja...
    Thanks sebab invite...da join da.. :)

    BalasPadam
  29. saye dah hantar ;)

    http://norathirahismail.blogspot.com/

    BalasPadam
  30. Salam peja, saya join juga, ni blog saya
    http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/
    hope ade luck utk saya...

    BalasPadam
  31. Ni mesti nak jual email orang.

    BalasPadam
  32. TQ... nanti Peja update list blog...

    Tanpa Nama: takde maknanya nak jual email orang... Peja tak miskin lagi sampai terpaksa jual email orang... hahahaha... komen sgt, tapi gune nama "Tanpa Nama". Pengecut tu terserlah...

    BalasPadam
  33. nak join!!macam terlambat jer,,anyway tanpa nama ni memg olang pengecut punyer keje,,,eee

    BalasPadam
  34. kene bagi link blog ke isi form kt atas tuh?konfius jap...

    nama: belladiea
    blog: http://sweetwin.blogspot.com

    BalasPadam
  35. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  36. niceee!!
    dah join jugak.

    ntahpepentah@yahoo.com
    thanx invite! =)

    BalasPadam
  37. join jugak la..sempat lagi ni.hehe

    BalasPadam
  38. +dieabella+: baca betul2 artikel ni ye... kene isi borang tu dan nanti awak akan terima email pengesahan... lepas mengesahkan email, awak akan menerima email tentang syarat yang perlu dibuat...

    BalasPadam
  39. dah join,..!;)

    http://srikandimie.blogspot.com/

    BalasPadam
  40. yeyeeeyyyyyy..dah join..cepat2 update!!^____^

    BalasPadam
  41. salam! jangan segan, jemput ke blog saya lak! pasti anda tak rasa tegang!
    http://tricajus.42y.biz

    BalasPadam
  42. Salam.

    Jenguk-jenguklah saya di http://syue1502.blogspot.com/

    BalasPadam
  43. eh, saya dah TERjoin la plak..eekekek :D join! :)

    BalasPadam
  44. harapnya ada la rezeki.. almaklumlah.. bila belajar.. banyak duit nak guna.. kejenya tak.. huhu.. ^^

    BalasPadam
  45. nama tuh nak nama penuh ikut IC kerr nak buh nama glamer?....hehhehe

    BalasPadam
  46. he3 nak join jgk sambil jual emas kat sini.

    http://goldblog2u.blogspot.com/

    BalasPadam
  47. Update Calon Bertuah:

    http://planetmirra.blogspot.com/
    http://persishati.blogspot.com
    http://suzie284.blogspot.com
    http://scarlettj1.blogspot.com
    http://tiefazatie.blogspot.com/
    http://publicitypublic.blogspot.com/
    http://www.adukakiasutama.com/blog/blog
    http://munirahizzan.com
    http://thebeeandwhiteroses.blogspot.com
    http://aloverra-eshop.blogspot.com/
    http://pinktulipslover.blogspot.com
    http://pieka96.blogspot.com
    http://www.lizzerol.blogspot.com
    http://livefromabiggirl.blogspot.com/
    http://blackrosehunter.blogspot.com
    http://sn0w-bear.blogspot.com
    http://psychedelicacufa.blogspot.com
    http://meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/
    http://swardah.blogspot.com
    http://sarahlpu.blogspot.com
    http://moeeyyna.blogspot.com/
    http://ninieyaziane1009.blogspot.com/
    http://lailavi.blogspot.com/
    http://roxyzai.blogspot.com
    http://sayeadebelog.blogspot.com/
    http://syue1502.blogspot.com/
    http://syahthebest.blogspot.com/
    http://solehahs.blogspot.com
    http://norgadis.blogspot.com/
    http://ekinashikin.blogspot.com/
    http://www.oldtraffords.com/
    http://shafizanah.blogspot.com
    http://mybacteria.blogspot.com
    http://sekutoreo.blogspot.com/
    http://puisipakwi.blogspot.com/
    http://ezurah.blogspot.com/
    http://www.fa10-sekadarmencuba.blogspot.com
    http://www.bibabdulhamid.com/
    http://suzuran89.blogspot.com/
    http://sukesukidalamhidup.blogspot.com/
    http://mrsyuko.blogspot.com/
    http://sayechomot.blogspot.com/
    http://kucingrilek.blogspot.com/
    http://pieyaris.blogspot.com/
    http://swettiicandyzz.blogspot.com

    BalasPadam
  48. dah join http://phatthegreat.blogspot.com/

    BalasPadam
  49. dah join~~~
    http://tsubasa826.blogspot.com/

    BalasPadam
  50. time kasih ajak aten join.. dah join lucky draw ni..

    http://wnf7488.blogspot.com

    BalasPadam
  51. okeh dah join..hehehe bertuah klo dapat ni..

    BalasPadam
  52. assalam..menarik cabutan bertuah ni.saya join yer :D

    BalasPadam
  53. saya pun nak cuba nasib! hehehe!
    http://mazeermohamad.blogspot.com/

    BalasPadam
  54. eh..nape blog aku xde..dh join smlm...
    http://syok2u.blogspot.com/

    BalasPadam
  55. rase belum terlambat agy. sy join :)

    BalasPadam
  56. sukses gan...nich mampir baca artikel terkait masalah cabutan, sukses

    BalasPadam
  57. http://wanwidget.com
    Juan
    saya nak join boleh x

    BalasPadam
  58. sy da join
    http://monologiaku.blogspot.com

    BalasPadam
  59. nk join....ni link blog sy.


    http://www.fast-movie-download.co.cc

    BalasPadam
  60. Salam Tuan Blog kita dah join :)
    http://akuanakpahang.blogspot.com/
    Jom Singgah "Jom jalan-jalan ke Pahang Darul Makmur - akuanakpahang"

    BalasPadam
  61. nak join jugak la

    http://aleyanazuriq.com

    BalasPadam
  62. da join... tp kene ade blog ke tuan Faizal? baru je try2 nak wat blog.. lom posting pape ag kt blog huhu..

    BalasPadam
  63. Saya dah join..
    Link ke blog saya Nikisa Izas:
    http://asyikmaiburogu.blogspot.com/

    BalasPadam
  64. salam peja kenal peja...ieta dah join...harap2 bertuah la no....

    BalasPadam
  65. Dah hantar email dah,,,

    http://asrirayrock.blogspot.com/

    BalasPadam
  66. xkisah la xposting ape2pun, janji ade blog..

    BalasPadam
  67. salam peja...

    dah join..

    harap2 rezeki menbelahi sya...tq


    http://atehqshe.blogspot.com/

    BalasPadam
  68. salam peja..

    tq..ada dah nama ifa yaa..

    moga ada tuah ifa..=)

    BalasPadam
  69. Update Calon Bertuah:

    http://www.syahjehan78.blogspot.com/
    http://tengokblogku.blogspot.com/
    http://tsubasa826.blogspot.com/
    http://phatthegreat.blogspot.com/
    http://wanaryu.blogspot.com/
    http://wanaryu.blogspot.com/
    http://fanfareforums.blogspot.com/
    http://mylifemira.blogspot.com/
    http://mrpapayahero.blogspot.com/
    http://www.adamxis.com/
    http://www.wazy84.com/
    http://nazzwtf.com/
    http://www.hazwan.com/
    http://www.afiqbukhari.com/
    http://namidansa.blogspot.com/
    http://mazeermohamad.blogspot.com/
    http://www.paulinelok.com/
    http://myindiestory.blogspot.com/
    http://nasri-rs.blogspot.com/
    http://anasyara.blogspot.com/
    http://norziehandcraft.blogspot.com/
    http://goldblog2u.blogspot.com/
    http://violetredbubbles.blogspot.com/
    http://auralucky.blogspot.com/
    http://syu-zana.blogspot.com/
    http://sha-sha-bloggerheaven.blogspot.com/
    http://www.jamlocengkita.blogspot.com/
    http://tingkat5.com/
    http://www.meetmie.blogspot.com/
    http://zatykecik.blogspot.com/
    http://aieoreo.blogspot.com/
    http://jomkongsistory.blogspot.com/
    http://www.jiwakacau.com/
    http://asyikmaiburogu.blogspot.com/
    http://aleyanazuriq.com/
    http://www.manis2madu.blogspot.com/
    http://liyanamohamad.blogspot.com/
    http://no92a.blogspot.com/
    http://sabbryeabas.blogspot.com/
    http://www.playhavocwithhawiey.blogspot.com/
    http://wilayahimaginasi.blogspot.com/
    http://asrirayrock.blogspot.com/
    http://arang67.blogspot.com/
    http://perisple.blogspot.com/
    http://lalolamyramimiey.blogspot.com/
    http://ajuera-story.blogspot.com/
    http://asahara93.blogspot.com/

    BalasPadam
  70. Untuk makluman, kengkawan TAK PERLU buat sebarang entry untuk melayakkan masuk cabutan bertuah ni... tapi, kalau nak wat gak atau exchange link, amat digalakkan..

    BalasPadam
  71. harap harap, sye yg bertuah (:

    BalasPadam
  72. SEMOGA AKU BERJAYA.. AMIN.. hehe...
    suka cabutan bertuah ni...

    BalasPadam
  73. kena tinggal link laa..
    lawat la selalu...

    http://fariziliofernando.blogspot.com/

    BalasPadam
  74. join jugak

    http://aimifiqa.blogspot.com

    id : fiqa

    BalasPadam
  75. Dah join. Huhu..salam perkenalan

    Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

    BalasPadam
  76. http://ladanghatyku.blogspot.com

    BalasPadam
  77. Update Calon Bertuah

    http://aremelyna.blogspot.com/
    http://armmj.blogspot.com/
    http://zhana-violet.blogspot.com/
    http://akuchentacamera.blogspot.com/
    http://eiqahd0llyd0lly.blogspot.com/
    http://ellynnscollection10.blogspot.com/
    http://aemyifo.blogspot.com/
    http://www.inqera-wardrobe.blogspot.com/
    http://sukasukicikin.blogspot.com/
    http://www.nasikerabubuahtanjung.blogspot.com/
    http://sikechiqmanes.blogspot.com/
    http://alahai-malaysia.blogspot.com/
    http://suarasendiri.blogspot.com/
    http://nisarashid.blogspot.com/
    http://putricahaya12.blogspot.com/
    http://www.muhamadyusri.com/

    BalasPadam
  78. joined...emel dh confirm...

    http://terbaek-dari-aku.blogspot.com/

    BalasPadam
  79. salam..ezzat nak join jugak =)

    http://missezzat.blogspot.com

    BalasPadam
  80. join last minute...hehehehe
    :)
    http://zitaomar.blogspot.com

    BalasPadam
  81. ooPs! cik cyera pown tak maw melepaskan peluang..manela tau ade rezki...wink2... ;)

    BalasPadam
  82. astheams
    http://astheams.blogspot.com/

    BalasPadam
  83. alamak..bila nak umum ni..tak sabau2..akkaka

    BalasPadam
  84. sebenarnya, masih ada permintaan untuk melanjutkan tarikh cabutan bertuah ni.... amacam kengkawan, perlu diteruskan x?

    BalasPadam
  85. Faizal Yusri - blog saye tak termasuk dalam list tu ke ?
    puas cari

    BalasPadam
  86. Update Calon Bertuah:

    http://www.nabihancakap.blogspot.com/
    http://putriannelaila.blogspot.com/
    http://terbaek-dari-aku.blogspot.com/
    http://mizzniaaysruq.blogspot.com/
    http://missezzat.blogspot.com/
    http://missyera-g.blogspot.com/
    http://twistedtwilightteentale.blogspot.com/
    http://alvas-87.blogspot.com/
    http://zitaomar.blogspot.com/
    http://alvas-87.blogspot.com/
    http://wbalqis.blogspot.com/
    http://apyzs.blogspot.com/
    http://mynewmenadieya.blogspot.com/
    http://princessheavenseven.blogspot.com/
    http://wiwiewahida.blogspot.com/
    http://athrh-lani.blogspot.com/
    http://amirul-arif.blogspot.com/
    http://cobaltchloride.blogspot.com/
    http://www.xanga.com/nisauni
    http://apayangpanas.blogspot.com/
    http://pipoq.blogspot.com/
    http://www.acanketot.blogspot.com/
    http://www.sunnymiso.blogspot.com/

    BalasPadam
  87. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  88. Sedikit makluman:

    1. Setelah menimbang kesemua perkara, maka dengan ini Cabutan Bertuah Blog Peja Februari 2011 ditutup. Senarai blog yang baru Peja senaraikan sebentar tadi adalah dari blogger yang menyertai sebelum tarikh tutup.

    2. Ada beberapa orang blogger yang tidak disenaraikan dalam senarai link tersebut. Ini mungkin disebabkan anda tidak mengisi borang pada artikal ini dan tidak membalas email yang dihantar kepada anda. Penyertaan melalui komen ADALAH TIDAK DITERIMA SAMA SEKALI.

    Harap dapat tunggu keputusan cabutan ini ye.

    BalasPadam
  89. http://iemam112.blogspot.com

    thxs:)

    BalasPadam
  90. la... kena balas email ke rupanya.. patot tak layak..dah balas,, tapi tak taw sempat ke tak..

    BalasPadam
  91. http://theunperfect-finaz.blogspot.com

    =)

    BalasPadam
  92. agak2 bila la pce dapat cabutan bertuah nie yer

    BalasPadam
  93. Assalamualaikum,
    Ini adalah link artikel untuk cabutan bertuah pengunjung blog peja di blog Nikisa Izas..Jom tengok..yeay nikisa izas menang..

    http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2011/02/cabutan-bertuah-pengunjung-blog-peja.html

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.