Khamis, 10 Februari 2011

Keputusan Cabutan Bertuah Blog Peja Februari 2011




Ehem Ehem,
Bagi menyempurnakan titah perintah Faizal Syukri, maka dengan ini Peja mengisytiharkan nama pemenang Cabutan Bertuah Blog Peja Februari 2011...

Pemenang Tempat Pertama
Hadiah: Wang Tunai RM50 + Kupon Diskaun 50% Pembelian Ebook di http://bit.ly/rahsiadadih dan http://bit.ly/mulaniaga

Nama: Annafarhana


Pemenang Tempat Kedua
Hadiah: Wang Tunai RM30 + Kupon Diskaun 50% Pembelian Ebook di http://bit.ly/rahsiadadih dan http://bit.ly/mulaniaga

 Nama: Nikisa Izas


Pemenang Tempat Ketiga
Hadiah: Wang Tunai RM20 + Kupon Diskaun 50% Pembelian Ebook di http://bit.ly/rahsiadadih dan http://bit.ly/mulaniaga

  Nama: Moon



Kepada kengkawan yang tak bertuah kali ni, jangan sedih-sedih tau sebab anda juga tetap mendapat sesuatu daripada Peja. Untuk anda, saya berikan Kupon Diskaun 50% juga bagi ebook  di http://bit.ly/rahsiadadih dan http://bit.ly/mulaniaga. Kupon tersebut akan dihantar sejurus entry ini dipostkan....

Pemilihan peserta bertuah adalah secara rambang menggunakan perisian number generator. Jadi, memang dah kebetulan ketiga-tiga pemenang adalah perempuan. Jangan plak kate Peja memang sengaja pilih perempuan tau!

Ok, ape-ape pun, Peja ucapkan tahniah kepada pemenang dan ribuan terima kasih kepada yang sudi menyertai cabutan ini. Dari semasa ke semasa, Peja akan anjurkan lagi pertandingan ke, kontest ke, peraduan ke (aik, bukan ke same je ni)... Stay tune di blog Peja :D


-----
Jika anda suka artikel ini, KLIK SINI
Tonton dan memang: Video PERCUMA 6 Senjatan NuffNang, KLIK SINI 
Sertai eKursus Affiliate Mania secara PERCUMA melalui email, KLIK SINI
Jom belajar buat DADIH SEGAR dan jana pendapatan sambilan dengannya, KLIK SINI 
Panduan lengkap persediaan sebelum berniaga sehingga anda membina empayar anda sendiri, KLIK SINI
Nak awet muda? Nak penawar pelbagai penyakit? KLIK SINI


50 ulasan:

  1. tahniah buat semua pemenang...

    BalasPadam
  2. kami tak berjaya...tapi peja tetap bgi hadiah...
    terima kasih daun keladi,kenapa tak bagi lebih hadiah lagi? hahaha

    BalasPadam
  3. Tahniah buat ketiga-tiga pemenang tu.

    BalasPadam
  4. ALhamdulillah syukur,dah percaya sekarang! hehehehehe..

    BalasPadam
  5. tahniah kepada para pemenang =D

    jom join contest pertama fiq pulak:

    http://meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/2011/02/contest-splashy-moment-by-fiqkbe.html

    BalasPadam
  6. terima kasih peja...xsangka bleh menang...^_^

    BalasPadam
  7. tahniah...
    utk saya sila cuba lg hehe
    mana tau kot2 Peja nk buat contest lg n hadiah lg byk hehe...

    BalasPadam
  8. tahniah2.. :)
    sy bukan kalah, cuma tak bernasib baik je..
    nk sdapkan hati..
    hehe

    BalasPadam
  9. x sangka menang...:)
    alhamdulillah...:)

    BalasPadam
  10. http://www.munirahizzan.com/2011/02/cabutan-bertuah-blog-peja.html

    BalasPadam
  11. Ahh..kalah lagi. Hehe..tahniah ye kepada pemenang

    Terbaru di SuaraSendiri
    Wikileaks : Ariel tiada dalam penjara - Musa Hassan

    BalasPadam
  12. memg tak bertuah bile bab2 cabutan bertuah ni..hehe..time kasih ye bgi kupon. :))

    BalasPadam
  13. jgn bimbang, dari semasa ke semasa, akan dibuat kontesy lagi :D

    BalasPadam
  14. ala xmenang :(

    tahniah spe y menang, jom share hadiah..haha

    BalasPadam
  15. Kepada tak menang, jangan sedih2 tau...
    akan ada kontest lain plak...
    kepada yang menang, insyaAllah selewat2nya hari ahad, duit akan masuk... hihi

    BalasPadam
  16. wah.. tahniah la buat pemenang

    BalasPadam
  17. tahniah kepada para pemenang..walau x bjaya peja tetap bg hadiah...weee~~~ thanks peja ^^

    BalasPadam
  18. syabas buat semua pmenang..
    tahniah..

    BalasPadam
  19. tahniah kepada pemenang.. tp kenapa aku tak menang-menang neh... why..why..why...huhuhuu

    BalasPadam
  20. wahhh untongg rrrr....dpt angpau raye keh3

    BalasPadam
  21. tahniah buat pemenang.

    aku rasa program generator tu jantan kut
    hehe tu yg perempuan je mng.

    pasni make sure pakai program bisex utk pilih pemenang haha

    BalasPadam
  22. Tahniah..... Untuk Ammar xde ke? Nak jugak hadiah

    BalasPadam
  23. alaa...xmeng la! huhuhu..T.T..tapi xpe! eyka suke diskaun2!! yeyeyee! heheXD

    BalasPadam
  24. tahnaiah juge kepada pemenang..ambo orang baru dalam dunia blogger.tak done nak sertai..terase meriah pulak bila ade pertandingan macam ni.akan datang nak join jugaklah.

    BalasPadam
  25. tahniah buat pemenang. IM tengok ajelah!

    BalasPadam
  26. sori lambat check.
    tahniah kepada yang menang.
    TQ bagi jugak diskaun tu ye.

    BalasPadam
  27. tahniah pada semua pemenang

    BalasPadam
  28. tahniah.lepas ni kena join jg hehe

    BalasPadam
  29. Tahniah buat pemenang2nya......:)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.