Sabtu, 12 Februari 2011

Lelong Lelong Lelong

Ni haaa, khas untuk kaum wanita dan tak lupa pada kaum lelaki yang nak cari hadiah untuk wanita... Peja tengah mengadakan jualan penghabisan stok untuk beberapa aksesori wanita ni. Tinggal rantai tangan dan cincin je lagi. Yang lain dah sold out dah...


  
Haaaa, kengkawan boleh tengok dulu lah yang mana kengkawan berkenan... Ada dalam 10, 11 jenis je tinggal... Harga pun kaw2 Peja kasik diskaun tu... Sape cepat die dapat... Huhuhu
Ape2pun, boleh jenguk kat http://wanita.sismel.com.my.


-----
Jika anda suka artikel ini, KLIK SINI
Tonton dan memang: Video PERCUMA 6 Senjatan NuffNang, KLIK SINI 
Sertai eKursus Affiliate Mania secara PERCUMA melalui email, KLIK SINI
Jom belajar buat DADIH SEGAR dan jana pendapatan sambilan dengannya, KLIK SINI 
Panduan lengkap persediaan sebelum berniaga sehingga anda membina empayar anda sendiri, KLIK SINI
Nak awet muda? Nak penawar pelbagai penyakit? KLIK SINI


16 ulasan:

  1. tak tahu nak beli kan untuk siapa.

    BalasPadam
  2. salam, murah2 tapi tak de bajet lagi...

    BalasPadam
  3. Lelong...! Lelong...! Meh beli. Sape beli, dia mmg encem n cantek. Peja, aku dah tlg ko melelong ni? Takkan takde ape2 nak hulur? Heheheeh...

    BalasPadam
  4. beli dua dpt dua...lelong! lelong!...hoho...

    BalasPadam
  5. maghi3x abe, akok..maghi beli weh..muroh ja..^_^

    BalasPadam
  6. baru je beli smalam..huhu..abes dah fulus

    BalasPadam
  7. jemput singgah semua blog kiter..tq

    http://webmp3malay.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. sesape nk tlg belikan utk cik ana????ngeee~~~

    newer post : |valentine day???|
    older post : |maher zain nyanyi lagu melayu???|

    BalasPadam
  9. jom join teka biskut..

    http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/02/teka-biskut-dalam-balang-daa.html

    BalasPadam
  10. btul ke murah?
    nak try tgk la..
    :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.