Selasa, 8 Februari 2011

Notebook Mac Paling Murah Di Pasaran - RM500 Sahaja!

Ada sebuah Notebook MacBook model terbaru yang nak dijual dengan harga yang amat murah. RM500 sahaja... BRAND NEW!

Jangan risau, MacBook ni bukan curi punya yeeee... Untuk melihat spesifikasi, klik "Baca Seterusnya..."

Spec:

    * 8.4GHz Intel Core 20 Duo
    * 20GB DDR3 memory
    * 250TB hard drive
    * 80x double-layer SuperDrive
    * NVIDIA GeForce 320G graphics
    * Built-in 100-hour battery2
    * Polistren unibody enclosure

    * Ships: Within 24hrs
    * Free Shipping
    * RM 500.00

Ini gambar MacBook tersebut...








Huhuhuhuhu, jangan marah... Peja pun terkenaaa :D


-----
Jika anda suka artikel ini, KLIK SINI
Tonton dan memang: Video PERCUMA 6 Senjatan NuffNang, KLIK SINI 
Sertai eKursus Affiliate Mania secara PERCUMA melalui email, KLIK SINI
Jom belajar buat DADIH SEGAR dan jana pendapatan sambilan dengannya, KLIK SINI 
Panduan lengkap persediaan sebelum berniaga sehingga anda membina empayar anda sendiri, KLIK SINI
Nak awet muda? Nak penawar pelbagai penyakit? KLIK SINI


138 ulasan:

  1. jahat....
    da semangat nak beli.... :)

    BalasPadam
  2. pergh...mahal giler. ada nasi beriani ke tu? he..he..

    BalasPadam
  3. hehe..xmau ckp ape2. geram pun ye. hahaha

    BalasPadam
  4. weh nok beli.. lapo ning. hahaha

    BalasPadam
  5. hahahahaa i gelakkan je ok... kekekee mana de macbook 5rat jek kekeek

    BalasPadam
  6. haha hampeh ajela..baru berangan nak beli td...ceh...marah ni marah...hohoho

    BalasPadam
  7. haha..
    bru nak beli td..
    hampeh...nak jugak..

    BalasPadam
  8. Hahaha...mmg terkena wakenabeb Bang Bang Boom ... mse mule2 bce un dh mcm plik bnyinye ... 20 Duo ... ingtkn typing error ... pape un nice share :) Mohon copy ye ... nk update blog ... ngee~ :D

    thx.

    BalasPadam
  9. hahaha jht la.baru nk rekemen kt member kahkah

    BalasPadam
  10. HAHA . tak tahan yg pkai polystrine tuu . :D

    BalasPadam
  11. pergh nasi beryani apa tuh sampai RM 500 mesti sedap tuh

    BalasPadam
  12. bila tang sini tu yg dok pikir laaaaaaama betui hahahaha.. alih2 tgk photo adehhh chit! heheheh

    BalasPadam
  13. yang yang ~ Polistren unibody enclosure :P

    BalasPadam
  14. hahaha hampeh jew..baru semangat nak tengok & beli..

    BalasPadam
  15. hahahaha..
    adoi, baru ingat nak tanya lebih detail tadi...
    skali, tengok2 gambar.............huhu.

    BalasPadam
  16. Ish ish ish....tertipu saya. Gambar ni pernah tengok kat blog lain...

    BalasPadam
  17. kaulentong eaa... baru nak tawar harga... :D

    BalasPadam
  18. aduyai..ingat nak beli 10 ke??? haha..bijak memang bijak !

    BalasPadam
  19. baru tadi terasa diri ini macam orang kaya bajet2 nak beli 3,4 biji bagi family..sekali....hampa!! hahahahahahahahahah

    BalasPadam
  20. agrghhh!!! I hate you! i hate you! awwww

    BalasPadam
  21. Baru nak heboh satu kg nak bgi tau ade laptop murah...

    BalasPadam
  22. Baru nak heboh satu kg nak bgi tau ade laptop murah...

    BalasPadam
  23. oic.mcm murah je.nnt kite nak beli kite cr awk ek :)

    BalasPadam
  24. cis tertipu. aku dah hampir pinjam duit dengan along nak beli mac rm500 je. cis...

    BalasPadam
  25. ngeh ngeh..khurengh hasyhemm.wakakakka! :D

    BalasPadam
  26. cis, tertipu rupenyer, ingtkn betol la, heheheh

    BalasPadam
  27. ahaha..caer pon terkena..serius lawak..kih3

    BalasPadam
  28. cet memang terkena, baru semangat nak beli..damn~ :P

    BalasPadam
  29. Ceh ceh ceh.....seb bek dtg bca entri, dah ingat nak oder dua tadi...*hantuk pale*

    BalasPadam
  30. murah dah ni...
    leh pesan 10 tak?..
    tapi nak COD je (boleh aku sengkek kepala skali.. huhuhuhu)

    BalasPadam
  31. klu ada gambar lagi best nie

    BalasPadam
  32. intan nk belilah..kat mane eh blh beli??haha

    BalasPadam
  33. lorrr..baru semangat nak beli hihihi

    terkena...

    BalasPadam
  34. hahaha.terkena jugak.ingat nak beli dah tadi.

    BalasPadam
  35. kui kui kui, nasib baik tengok bawah dulu so tak terkena ngeee~

    BalasPadam
  36. tgk specs dh best, skali kna bekas tapau nasik, hukk...

    latest en3: ~ tira miss u ~

    BalasPadam
  37. hahaha..gelakkan diri-sendiri..
    hampeh
    =p

    BalasPadam
  38. kengkwan jgn mrh ye... xde niat nak tipu sape2.. skdr hiburn dikala duka...

    BalasPadam
  39. haha hihi huhu p0wer betol macbook owh smp 20gb ram 250TB hard disk hahaha gile2

    BalasPadam
  40. saya ada 200 biji notebook 2,lau nak beli borong rm 50 je....sebiji

    BalasPadam
  41. benda yg mmg mahal kalau dijual murah mmg x bole percaye:-)

    BalasPadam
  42. hahaha...wakenabeb...nak beli 10...hehe

    BalasPadam
  43. oh tidak!! mahal sgt!! bro, nk tukar kink leh??

    BalasPadam
  44. haha..terkena...jahat!!!...eiiii..grrrrrr..

    BalasPadam
  45. sape2 nak exchange link dengan Peja, masukkan link Peja dalam blog kengkawan terlebih dahulu, kemudian tinggalkan komen anda kat sini ye :D

    BalasPadam
  46. salam, patut lah memori sampai 20G...

    BalasPadam
  47. salam,

    tak jadi la ank beli...mahal sangat !!...huhuhu ~____^

    BalasPadam
  48. haha.. gle lah! ingatkan betul la tadi. :p

    BalasPadam
  49. hahaha...terkena ingatkan betul dpt rege murah

    BalasPadam
  50. la... baca entry tadi semangat je... tgk²... la....

    BalasPadam
  51. kah kah kah
    lawak, pecah perot :)

    BalasPadam
  52. cis hampeh betul en peja nie baru nak gitahu kat kawan ..anyway really funny ..mana dapat idea nie ??

    BalasPadam
  53. hahahaha~model baru tuh..=P
    lawak2

    BalasPadam
  54. macam tu je da RM 500.cekik darah.

    BalasPadam
  55. aduhh peja..kami terkena lagi..hahaha..rm500 mac netbook..waaahhhhh

    ENTRY TERBARU: dapat 3BE sekaligus.mai tengok

    BalasPadam
  56. tertipu rupanya!! kuang asam betul la....hahaha

    BalasPadam
  57. hadoilah...

    kali pertama singgoh..kene doh..semangat tengok muroh...sekali polistren daa..hehe

    salam ukhwah dari hafizmohd.com :D

    BalasPadam
  58. oooh..ingat nk angkat doh macbook ni...isk3x...terkeno ambo ;p

    BalasPadam
  59. emmm tgh sedih2,terkena pulak..
    padan muka saya..

    hehehe

    BalasPadam
  60. gotchaaa!!!!!!
    .
    .
    .
    .
    hampeh..aku baru je teruja nih!!haha

    BalasPadam
  61. saam...
    jom kita lihat ..sapa yang kenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

    .....memang kenaaaaaa..


    kena tipu...huhuhu

    BalasPadam
  62. adeh.. tertipu jugak.. aim tadi dah nak beli dah..

    BalasPadam
  63. dah hagak dah..... kut lenovo rege 500 den percaya. haha

    BalasPadam
  64. pergh, canggih tul macbook baru tu. diperbuat drp polistren je. ringan. hehe..

    BalasPadam
  65. Hampeh! Lawak kasar...nampak...

    BalasPadam
  66. baru nak pi usha apple...nasib baik baca sampai habis

    BalasPadam
  67. Hahaha... sungguh kurang sopan tau!!!

    BalasPadam
  68. aku baru nak mengkaji spesifikasi MACBOOK tuh!
    sekali!
    arghhhhh!!!


    Jom baca dan komen post terbaru MyHAC Tips Melajukan Internet Tanpa Menggunakan Perisian Version 2

    BalasPadam
  69. biar betik?? hahaha.. tipah tertipu lar.. hahaha.. memang lawak dan terbaik!!

    BalasPadam
  70. trick yg menjadi...huhuhu

    BalasPadam
  71. da agak da.. xsempt tertipu pun~~ hee

    BalasPadam
  72. selamat pagi... jom solat subuh...
    huhuhu.. jgn mrh tau...

    BalasPadam
  73. keh3..tertipu jgk.bro, pinjam gmbr..nnti kredit blog ni ok..huhu

    BalasPadam
  74. cis cis..terkena den..huhuh..

    =)

    BalasPadam
  75. cit~

    ngat betul ade macbook tuu.

    hahaha

    BalasPadam
  76. adessss.
    dengan smngt membaca.
    hahahaha
    lawok.

    BalasPadam
  77. ayooo..baru semangat berkobar-kobar nak beli...dush3!..hehehe..nice trick!

    BalasPadam
  78. aku dah pakai mac nie , memang best . Ada epal sebijik kat dalam .. sedap .

    BalasPadam
  79. kahkahkah...eden mmg terkona dah ni..baru smngat nak ushar tgok2 polisterin ja..ngehehe..

    mintak kebenaran nak cOpy buleyh nak hapdet blOg ^_^

    BalasPadam
  80. haha,mati2 aku ingat notebook rupanya polisterin je,hhaha

    BalasPadam
  81. wah..
    spec die x beragak.
    hahahaaha..
    kalaw ada memang da beli da..
    hiii

    BalasPadam
  82. cessss....tertipu cheQ tauu...pulun la cheQ tg0k..

    antaQ mqi n0hhh sebijik...

    BalasPadam
  83. hahah.. tipah tertipu.. wat suspen org je..

    BalasPadam
  84. ceh..ingatkan betul la tadi.. :P

    Recent Post: Busy ke Sombong?

    BalasPadam
  85. semanagt oohh nak beli. hampeh tol

    BalasPadam
  86. mangkuk betol lah...baru berniat nak order....
    hampeh betol lah...

    BalasPadam
  87. wala..wala..ingatkan nak beli dua tadi.tipah tertipuuu....

    BalasPadam
  88. ahahah..kite gelak guling2...

    BalasPadam
  89. aduhhhh peja.... pandai tul wak lawak... mati2 aku ingat laptop betul nak jual..... wa kena beb.... nice blog

    BalasPadam
  90. adoi !!! terkena aku pagi2 buta neh...hahahaha

    BalasPadam
  91. Siutlaa lu Bro, aku dah keluar duit dah ni!!! Isk!! ;)

    BalasPadam
  92. aduh terkena aku dipagi jumaat...balasan on9 time kelas...hish....

    BalasPadam
  93. first2 baca pun dah pelik
    tetiba 8.4Ghz.. paling tinggi pun 2 lebih
    nice iklan !

    BalasPadam
  94. perrhhh...murah tu...ahahaha...unik lg 2...

    BalasPadam
  95. inilah mac book yg sy mampu...ehehehhe... tp dlm citer remaja i-carly, laptop dier cap pear, dier buat design mcm apple kt macbook tuh...klaka sgt...

    BalasPadam
  96. cis cis cis....khusyuk ceq baca haha...tipah tertipu daaaa

    BalasPadam
  97. polistrin saiz apa besar camtu?haha

    BalasPadam
  98. teruja siut baca entry ni... alih2 eden tertipu... kuang kuang kuang

    BalasPadam
  99. hahaha, ingatkan betul2, ciiisssss...notebook berperisa kari kapla ikan......

    BalasPadam
  100. nie note bool yang bagus...leh makan sekali hehehehe

    BalasPadam
  101. binawe. aku pun terrrrrrrrrrrrrrrrkena jugak.. hahaha..

    BalasPadam
  102. hahahah ... LOL.

    Dah stanby je tadi nak buka akuan nak transfer.

    Aduh terkena la Faizal. Takpe nanti saya kenakan Faizal pulak.

    Nasib baik tak transfer kalo tak habis merana tak pasal. heheh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.