Isnin, 18 April 2011

Jana Pendapatan Melalui Blog

Haaaa, jangan terkejut plak hari ni Peja masih tak postkan Iklan PERCUMA untuk blog. Ni sebab Peja nak bagi peluang 3,4 hari lagi untuk orang yang baru baca artikel Peja tu :D

Ok, kali ni Peja nak tanye, berapa orang blogger kat sini adalah dari Terengganu terutamanya di kawasan Kuala Terengganu dan Marang?


Peja dapat request daripada beberapa blogger supaya diadakan Personal Coaching bagaimana menjana pendapatan melalui blog.

Alhamdulillah, setakat hari ini, Peja dah berjaya dapat lebih RM1k dalam masa sebulan secara sambilan kat blog. Untuk bukti, KLIK SINI.


Dalam personal coaching ni, Peja akan fokus untuk individu yang dah ada blog, tapi masih tercari2 kaedah nak jana income sambilan. Tak dapat RM1k pun takpa, janji dapat ratus2 pun dah ok kan? Bukan itu je, Peja juga akan bukak satu private group untuk di facebook untuk peserta coaching ni untuk memudahkan sebarang pertanyaan kalau ada sebarang masalah.

Untuk personal coaching, Peja akan adakah hanya untuk 2 / 3 orang satu sesi selama 4 jam. Untuk lebih mudah, wat kat rumah Peja jela kat Marang. Senang sikit ada wifi, tapi kene duduk atas lantai je la :D




Ataupun, boleh gak wat kat McD kuala Terengganu ke. Tapi, Peja kurang galakkan kerana suasana bising dan menganggu konsentrasi.

Ok, jadi sape2 berminat, boleh hantar email kat Peja: faizalsyukri@yahoo.com / admin@faizalsyukri.com. Peja akan hantarkan maklumat lanjut mengenai coaching ni.

Satu lagi, coaching ni hanya akan dibuat sebelum 28 April 2011. Kiranya, 27 April adalah hari terakhir coaching ni. Untuk bulan Mei, Peja ada komitmen lain dan kene bersedia jadi speaker berkenaan blog untuk Mini Seminar Usahawan Internet Pantai Timur di Kota Bharu, Kelantan pada 7 Mei 2011.

Bayaran untuk coaching ni adalah, jeng jeng jeng, RM100 sahaja.

Link Tiada Kene Mengena Dengan Artikel:


Kerap Gunakan Facebook atau Twitter? | Malaysia Ibu Pejabat Facebook? | Hadiah Bernilai RM18,000 Menanti Anda!!!! | Sape Reza Salleh? | Digi Malaysia Facebook | Apa Jadi Kalau Takde Internet?




Untuk mengelakkan anda terlepas sebarang info, tips, teknik, cabutan bertuah dan lain-lain dari blog faizalsyukri.com, sila masukkan nama dan email anda di bawah. Maklumat anda dirahsiakan dan tidak akan diberikan kepada mana-mana pihak.


Name
Email


34 ulasan:

  1. alahai...i'm from johor bahru la peja...

    BalasPadam
  2. En.peja, sy ada kat KT!! :)

    BalasPadam
  3. bagus jugak ni, tapi saya duk besut

    BalasPadam
  4. Orang Marang, Pahang boleh join jugok ker?

    Ikan Patin Temerloh

    BalasPadam
  5. yatie Awang, mai, Perantau, Ieyda~: xjauh dah tu. xnak join ke personal coaching ni? :D

    atIEsAyAnGkAmU, Firdaus Kasim, kakyon: alahai, jauhnye... takpela ;D

    Miecyber: Alamak, jauh tuuuu...

    BalasPadam
  6. Alamak..rugile ambe Peja..sayangnya ambe buke oghe ganung..hehe..asal Pahang tp dok srawok..

    BalasPadam
  7. alamak ingatkan nak buat dekat KL.. baru terlintas dekat fikiran nak join

    BalasPadam
  8. peja kita sekarg tgh exam last sem,,kter kt kt,,bln 5 dgn 6 prtikal plk,,huhu,,melepas la~,,peja nnti update la psl personal coaching tu every month,,tringin nk blajar la,,

    BalasPadam
  9. saya skrg kat putrajaya..so xleh nk join pape. huhu..

    BalasPadam
  10. syahnabil@duitcyber, Cik Cammy Lia: takpela... dah jauh, nak wt cmne..

    sabree hussin: berhajat gak nak wt kat sane, tapi buat masa ni, buat yg dekat2 dulu :D

    wanacesh: isi la borang kt bawah ni... baru tak terlepas info :D

    BalasPadam
  11. ala.... 1mei baru nak pi gganu....

    BalasPadam
  12. Salam admin,

    Bagus juga personal coaching ni,tapi sayangnya saya tinggal di Ipoh Perak.

    BalasPadam
  13. Ala Peja... Dulu saya dok Rhu Muda tapi skrg dah kat JB.Jomlah turun JB!

    BalasPadam
  14. jauh tu... from K. Pilah lima jam

    BalasPadam
  15. siapa yg ada berdekatan, perlu join ni :D

    BalasPadam
  16. seribu dari blog..
    best tu..

    BalasPadam
  17. Eriyza: xjauh mane dah tu :D

    Firdaus Kasim: Boleh je... jom tukar banner :D

    cikpia: Alamak, time tu Peja tgh kursus...

    Kidney Expert, ibuintan: takpela, InsyaAllah suatu hari ada masanya :D

    Scarlett O'Hara: insyaAllah suatu hari nanti ke sana... buat masa ni, Peja kene fokus kat sini dulu...

    DaHLia: TQ atas support :D

    Esempoi: Alhamdulillah, ok la utk sambilan :D

    BalasPadam
  18. kuantan bila mau turun bro???hihi,,kalau nak turun shout la sy

    BalasPadam
  19. SAYA ORG GANU..MARANG..

    suezdairy.blogspot

    BalasPadam
  20. IDEAlogyc Admin:Al-Hadi: xtau lg bile nak turun kuantan... kalau turun, insyaAllah akan dimaklumkan :D

    nor: nak join PC ke?

    BalasPadam
  21. Good to see you, dear friend, how are you? Care for link exchange? Add me and buzz me after that, I'll do the same. Many thanks for visiting.

    BalasPadam
  22. sy duduk marang..tp skrg blaja kt bangi...dah lamer dah teringin sgt nk tau tip2 berjaya lam blog ni...

    BalasPadam
  23. alaaa, sy kat penang. how?
    memang menarik coaching ni

    BalasPadam
  24. putri nur amira elisya: xpe, nanti balik marang, roger la...

    AIMAN: tunggu modul personal coaching ye...

    webmp3malay: apa yg xkeluar?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.