Khamis, 28 April 2011

Pelik, Ajaib, Misteri - Pokok Memakai Baju

Dalam beberapa artikel lepas, Peja kongsi banyak perkara mengenai dunia blog. Kali ni, kite rehat kejap, bersantai dan cuci mata dengan sesuatu yang pelik dan ajaib. Memang pelik dan ajaib serta misteri kerana terdapat pokok besar yang memakai baju.

Pokok memakai baju ni boleh dilihat di kawasan Kuala Berang. Jalan yang setiap hari Peja lalu untuk hantar wife Peja. Lokasinya hanya beberapa kilometer dari air terjun sekayu.


Peja pasti dan yakin, kawasan ni pada waktu malam agak menakutkan kerana pokok yang memakai baju tersebut akan kelihatan seperti hantu yang sedang terapung. Jadi, Peja taknak la lalu kat kawasan tu malam2. Kan tak pasal2 kene malaria tapioca...




Saksikan kepelikan dan keajaiban serta kemisterian pokok yang berbaju ini. Kepada individu yang lemah semangat dan wanita mengandung tidak digalakkan melihat kerana bimbang mampu menghasilkan tindakbalas kemarahan spontan.

Ini gambarnye...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Untuk mengelakkan anda terlepas sebarang info, tips, teknik, cabutan bertuah dan lain-lain dari blog faizalsyukri.com, sila masukkan nama dan email anda di bawah. Maklumat anda dirahsiakan dan tidak akan diberikan kepada mana-mana pihak.


Name
Email


65 ulasan:

  1. haha malam2 memang seram nampak baju terbang kat pokok..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Peja..sesekali merehatkan minda dengan entri mungusik kalbu ini...hahaha lawok2.

    BalasPadam
  3. Freaky: Tu r pasal... nampak tergantung je...

    Otomen Taro: Entah la.. baju putih tu dah hampir same ngan warna dauh dah :D

    BalasPadam
  4. [p@kcikLie] : [ mamaDiana]: huhu, skali skala tukar topik... asyik kasi tips, pening gak kepala :D

    BalasPadam
  5. sabo jela...hakak dh suspen tau! hehehe

    BalasPadam
  6. yatie Awang & Puan tia: Jangan mrh ek..

    BalasPadam
  7. hahaha..
    igtkn apa td..
    hang baju kt pokok rupanya..
    haha

    BalasPadam
  8. echaRierie: tu r pasal.. ntah brp abad dah tersangkut kt situ...

    BalasPadam
  9. saspen je kan...

    p/s: pasal tue, nati nk kena pahamkan dulu...sebab sebelum ni xtahu pun...huhu

    BalasPadam
  10. kita bakor jer baju tu..kita bakoo!!

    BalasPadam
  11. Hahaha...ini memang menakutkan kalau malam2..kalau siang mcam kain jemuran je..

    BalasPadam
  12. nak kata halau burung di bendang pun tidak juga. halau mat rempit kot.

    BalasPadam
  13. haha ^_^ ada ada aja ya cik

    BalasPadam
  14. MDHAFiZ.NET, M a W a D D a H, Firdaus Kasim, aryadevi : Hihihi, jgn marah :D

    ~abahsofea~: Jom bakoooo

    Nancy Poh: Siang hari pun kadang2 terkojut.

    Liza @ Adzriel AB: Mungkin la kot.. hantu rempit byk kot.

    BalasPadam
  15. sabar je la ...ingat memang betul pokok berbaju....

    BalasPadam
  16. ingatkan betul2lah..
    tapi kalo lalu time malam takut gak kan..

    BalasPadam
  17. mama zakuan: pokok tu ade baju tu :D

    Cute MuM: sekali imbas tgk macam tergantung.

    amiza_yul: jgn marah ye :D

    BalasPadam
  18. wah gempak dah tadi.... janji bukan yg betul... jangan2 baju kak limah ...

    BalasPadam
  19. haha mmg lari lintang pukang la kalau malam2 lalu kt situ...

    BalasPadam
  20. haha~ jahat gyler sape wat kje catuh

    BalasPadam
  21. terbang kena tiup angin kot tu..hehehe

    BalasPadam
  22. ceh!!! ingtkan betol!! hahahha

    BalasPadam
  23. haha...tak jumpa toilet nak tukar baju ke?
    Nampak baju baru je....

    BalasPadam
  24. ingatkan pokok pakai baju betul...hi..hi..
    kalau mlm mmg seram nampak baju putih gitu...

    BalasPadam
  25. Wanzi: Ada rupa baju kak limah ek?

    nursyamime, Nur Hawa Mohd Zin, Mamasya: tu r, bahaya gak ni...

    G3-lina: Mmg ptt bako :D

    pipoq: Mmg org sengaja gantung kt situ... siap dgn hanger lg...

    NadiRah, Ain Zulaikha, aishahumairah: Jangan marah :D

    Bella: kawasan utan.. toilet mmg xde...

    BalasPadam
  26. hehe..

    kelakar la..kalau malam2 mesti takott..huuh

    BalasPadam
  27. bahaya ni.. malam2 org terkejut terus excident! haha..

    BalasPadam
  28. Cik Aish, HonEyBuNNy, YUZI: yup, mmg seram.
    NoorGie, cayrol: cam marah je :D

    BalasPadam
  29. ish3...takkan pokok blh pakai baju...tipah tertipu...hahaha

    BalasPadam
  30. menggerunkan, dibuatnya baju tu melambai2 tangannya kat kita, macamana?, Lihat post terbaru tentang katarak 2.

    BalasPadam
  31. haha. lisa pun pernah kne mcmni. ade ke pokok pisang tepi jalan di pkaikan bju warna putih pastu disangkutkan topi keledar warna putih. seyes. ingatkan hantu. huhuhu

    BalasPadam
  32. AtieAbid, Nadya Aqilah: Jgn mrh aaa. :D
    azhana optometris: Kalau die lambai, kite lambai kt die balik :D
    ♥♥LiSsA♥♥: fuh, menakutkan :D

    BalasPadam
  33. Dia nak jual bundle kot,hahaha

    BalasPadam
  34. adoiii
    ingatkan ape td
    suspense je

    BalasPadam
  35. hehe...igtkn pokok btol2 pkai baju...kekeke XD

    BalasPadam
  36. cet!

    gua tertipu... hengatkan betulkan dipakaikan baju kat batang pokok tu... tabbaek tau buat kitew gini... *buekkkk*


    terbaru: KONDOM ITU BUKAN UNTUK DIMAKAN

    BalasPadam
  37. laa....
    ingat betul2 tadi...

    BalasPadam
  38. terkejut beruk kalau tgk malam2 nie..huhu..

    BalasPadam
  39. hihi...sah terkejut akak bila tengok nih malam2, tergugat iman kejap :P

    BalasPadam
  40. huhuhu memalam mmg saspen ni

    BalasPadam
  41. oh..dah tak ada kerja p lah sangkutkan baju kat situ..kalau malam mesti best ni..saspen memanjang..hehe

    BalasPadam
  42. aduh..sumpah lucu bang.. sy excited nk bace tgok2 bju skolh yg dsgkut kt pkok rpe nye..hahaha... waaah hlg tnsyen sy duk gelak..hahaha tq bang...

    BalasPadam
  43. kat kuala berang..kg saye tu..hihihi
    seram2..:p

    BalasPadam
  44. hahaha k berang????bandar jue tu...weeeeeeeeeeee

    sabo jela...agaknyer baju tu tertinggal kot..hahahaha

    BalasPadam
  45. Bismillah: Seram kalau jalan seorang tengah malam. :) Silakan melawat Dari hati ke hati di laman http://renunganhaqiqi.blogspot.com/ terima kasih.

    BalasPadam
  46. ingatkan ape tadi... wakakaka

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.