Rabu, 11 Mei 2011

Himpunan Blogger Semalaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua kengkawan blogger dan juga pembaca blog Peja yang hensem, macho, cantik, cun serta budiman.

Ok, kali ni Peja nak wat survey untuk Himpunan Blogger Semalaysia sikit disamping nak umumkan pemenang Cabutan Bertuah Blog Peja April 2011. Maafla sebab lewat sikit umumkan... Banyak kerja sikit.


Yang pertama, berkenaan survey. Bukan survey sangat pun. Cuma Peja nak tahu siapa kat sini yang blogger dan siapa yang bukan blogger. Peja minta sangat daripada anda semua agar dapat mengisi nama, email serta lokasi anda dan status anda samaada Penulis Blog atau Pembaca Blog kat borang di bawah. JANGAN BIMBANG sebab Peja tidak akan sesekali menjual atau mendedahkan nama dan email anda kepada mana-mana pihak. Oppss, blogger atau pembaca dari luar Malaysia pun boleh sertai survey ringkas ini :D

Isi borang di bawah ni ye :D




Name
Email
Negeri
Status Anda


Selepas ini, jangan lupa sahkan email anda :D


Ok, yang kedua... Berikut adalah senarai nama pemenang Cabutan Bertuah Blog Peja April 2011... Dan Untuk pengetahuan kengkawan gak, ini adalah kali terakhir cabutan ini diadakan. Peja agak sedih kerana sambutan amat dingin. Kirenye merajuk dah ni.




OK, kali ni, tempat pertama, kedua dan ketiga menerima RM50 setiap seorang, manakala saguhati RM10 x 5 orang.

Jeng jeng jeng jeng jeng...

Tempat Pertama: Mohd Firdaus Bin Taib (Dauh)

Tempat Kedua: Ahmad Azizul Bin Awang  (Joe)

Tempat Ketiga: Nor Fazillah Binti Othman (Zila)

Saguhati:
1. Norhayati Binti Rostam (cahayamylife)
2. Nazariah Binti Mohd Murad (DiNaZ)
3. Aimaduddin Bin Adnan (Aimaduddin)
4. Muhammad Iqbal bin Wahab (Qiu)
5. Kee Rozyn Asma Binti Kee Mohamad Yasin (Rozyn)

Tahniah kepada pemenang!


Kepada pemenang, sila hubungi saya di faizalsyukri@yahoo.com dengan menggunakan email semasa anda mendaftar cabutan ini. Sila emailkan sebelum 17hb Mei 2011. Jika Peja tidak mendapat sebarang respon, nama anda digugurkan dalam senarai pemenang.

Oklah, jumpa lagi ye.

Link Tiada Kene Mengena Dengan Artikel:
Kerap Gunakan Facebook atau Twitter? | Jom Layan Kungfu Panda | RM2k Sempena Hari Ibu | Blackberry, Blackberry, Blackberry! | Impian Kanak-Kanak | Kesusahan Ibu Tunggal | Perhatian Pengguna Rexona! | Sape Reza Salleh? | Perlumbaan ChurpChurp dan Hadiah Menarik | Bersosial Dengan Digi | Kisah Proton Persona | Perisa Baru Dutch Lady | Peminat Air Nestle Bliss | Tidur Lagi Best! | Cun Betul IPhone 4

 


20 ulasan:

  1. waahh..
    tahniah kepada pemenang..
    ;D

    BalasPadam
  2. tahniah kepada pemenang..ala...dah last ke :(

    BalasPadam
  3. tahniah kpd pemenang (:

    BalasPadam
  4. kalah lagi... sedey nye.... :(

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada pemenang...dapat rm50 pun dh bleh tahan ni...huhuhu

    BalasPadam
  6. nice entry...lme prince tak blogwalking ni...:)
    lepas ni boleh la prince singgah blog ni selalu..:)

    BalasPadam
  7. apa yg dmksudkan dgn blogger brpndapatan,xbrpndapatan dan kurang pendpatan???

    BalasPadam
  8. blogger bependapatn ni adalah blogger yg dapat income stabil dan ok la melalui blog, manakala kurang pendapatan dapat income melalui blog sikit2.. manakala tak berpendapatan, langsung xjana income melalui blog

    BalasPadam
  9. tahniah kepada mereka yang menang :)

    BalasPadam
  10. peja camner nak wat form yg peja wat tu yer..

    BalasPadam
  11. xramai join Peja kata tp sy masih xbernasib kali ni...hehe...tak ngapele..belum rezeki...buatlah lg...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.