Sabtu, 21 Mei 2011

Maafkan Ku Sahabat

Maaf kerana tak sempat nak update blog ni. Peja beberapa hari ni teramatlah sibuk... Terlalu sibuk sebab terpaksa ganti tempat PM buat sementara. PM tu bukan Perdana Menterila! PM tu, PAPA MAMA... hahahahaha....

Oklah, Peja mungkin xdapat nak berceloteh panjang2 kali ni. Cume nak tanye kot2 ade rakan2 blogger yang tinggal berhampiran Felda Palong 4, Negeri Sembilan. 26hb Mei ni, Peja ke sana kerana 27hb, adik ipar Peja nikah dengan orang sane...




Satu lagi, kepada rakan2 sekalian tak kira blogger ke, bukan blogger ke, Peja akan umumkan sesuatu pada 23hb ni, InsyaAllah. Harap dapat jenguk blog Peja nanti ye.


Dan yang terakhir, Peja nak tanye berkenaan sejauh mana rakan2 seorang pengguna minyak wangi @ perfume. Peja nak wat kajian sikit berkenaan minyak wangi ni. Jadi, berharap sangat rakan2 semua dapat mengisi borang kaji selidik ringkas kat bawah. Jangan lupa sahkan email anda sekali lagi ye :D



Name
Email
Adakah anda pengguna minyak wangi?

Ok, terima kasih ye :D

P/S: Al-Fatihah kepada seorang sahabat blogger iaitu Hakim @ Telordibasuh. Beliau telah kembali ke rahmatullah pada 19hb lepas kerana masalah paru2. Agak sedih sebab beliau adalah salah seorang blogger yang selalu mesej Peja melalui fb...

Link Tiada Kene Mengena Dengan Artikel:
Kerap Gunakan Facebook atau Twitter? | PERCUMA Netbook Asus | Blackberry, Blackberry, Blackberry! | Sape Reza Salleh? | Buat Duit Dengan ChurpChurp | Bestnya Exora | Menang BESAR Dengan ADT!

7 ulasan:

  1. survey pasal minyak wangi..cam menarik je..(^_^)

    BalasPadam
  2. Alfatihah..

    Semoga roh Hakim ditempatkan bersama orang-orang yang beriman..

    Insya Allah saya tunggu 23 hb ni.. Macam ada perkara yang mendebarkan jer bunyinya..

    Entri Terkini Di Blog Saya:
    Aktiviti Makak Dan Mengancau Di Mukah Sarawak
    Domain Laman Web Percuma di Lot.My??

    BalasPadam
  3. Peja busy sekarang ni..apa pun good luck.

    BalasPadam
  4. Al Fatihah ~
    semoga arwah ditmptkn di klgn org2 yang beriman..amin3..

    BalasPadam
  5. Al fatihah... semoga aman disana...

    BalasPadam
  6. bizi bro lening..hehehe..
    takper..untuk mak nga ayah kiter jugak..hehehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.