Isnin, 23 Mei 2011

Pengumuman Sempena 23 Mei

Seperti yang dijanjikan, Peja nak umumkan sesuatu pada hari ini (23hb Mei 2011). So, bersedia... Tarik nafas... Huuuuuu Haaaaaa Huuuuuu Haaaaa...

Bagi yang mengenali Peja, Peja adalah seorang blogger yang telah menghasilkan pendapatan melalui internet terutamanya dengan blog. Ianya bertitik tolak daripada ebook sahabat Peja, Amirul Hafiz, yang telah menghasilkan ebook Rahsia NuffNang satu ketika dulu.

Ye, Peja tak nafi, pendapatan pertama melalui blog yang Peja pernah dapat hanyalah RM600++ sahaja dari satu blog. Mungkin bagi sesetengah blogger, nilai tu kecil je. Tapi, bagi yang berblogging untuk suka2 atau yang masih langsung tidak pernah menghasilkan pendapatan melalui blog, nilai RM100 pun adalah tinggi, ye tak?




Setelah banyak kali menghasilkan pendapatan melalui blog, Peja pernah dijemput menjadi penceramah bagi Mini Seminar Persatuan Usahawan Internet Pantai Timur yang telah diadakan di Kota Bharu pada 7 Mei 2011. Anda boleh tengok gambar2 berkaitan di sini: http://on.fb.me/miniseminaruipt2

Tapi, sayangnya, jualan ebook Rahsia NuffNang tu telahpun ditutup buat selama-lamanya. Jadi, memang tak mungkin anda dapat beli ebook tu kembali. Walaubagaimanapun, berita baiknya, sahabat saya, telah menghasilkan pakej baru iaitu Usahawan Blog yang hampir sama dengan RahsiaNuffnang, tetapi telah diupgrade lebih hebat, lebih power, lebih mantap dan juga disertakan dengan pakej video yang tentunya lebih mudah bagi anda mempelajarinya.


Ape2pun, cuba luangkan masa sebentar untuk melihat dan membaca sedikit sebanyak info berkenaan pakej ebook dan video tersebut di sini: http://bit.ly/m2arjo dan semoga ianya sedikit sebanyak mampu memberikan kepada anda 'sesuatu' :D

Ok, abis satu cerita... Cerita kedua pula berkenaan dengan pemasaran email. Tak kira siapa anda, blogger ke pembaca ke, peniaga internet ke, peniaga facebook ke, peniaga laman web ke, pemasaran email adalah satu benda yang amat penting dan WAJIB dikuasai oleh semua orang. Jadi, sebagai menghargai anda yang telah datang membaca dan menjadi pengikut setia blog Peja, Peja ingin memberikan satu hadiah kepada anda.


Apa hadiahnya? Hadiahnya ialah 9 video Rahsia Pemasaran Email. Jangan risau dan jangan takut, Peja dah cakap ianya hadiah, so ianya adalah PERCUMA. Yup, diulang, ianya PERCUMA. Cumanya ia diberikan secara berperingkat melalui email anda. Untuk tempoh masa yang terhad, boleh dapatkan hadiah tersebut di sini: http://bit.ly/jAMDjb

Dan cerita terakhir, Peja ada buat sedikit survey berkenaan minyak wangi... Mungkin dah ada sahabat blogger yang telah menyertai kaji selidik tersebut. Jika belum, diharapkan anda dapat meluangkan sedikit masa mengisi borang di bawah ini. Jasa baik anda, amatlah saya hargai. Terima kasih :D

** Jangan lupa sahkan email sekali ye **



Name
Email
Adakah anda pengguna minyak wangi?


Link Tiada Kene Mengena Dengan Artikel:
Kerap Gunakan Facebook atau Twitter? | Tolong Alex Au-Yong | Burung Pun Pandai Marah | Hadiah RM50 Setiap 10 Minit | PERCUMA Netbook Asus | Blackberry, Blackberry, Blackberry! | Sape Reza Salleh? | Buat Duit Dengan ChurpChurp | Bestnya Exora | Menang BESAR Dengan ADT!


30 ulasan:

  1. Salam...tahniah kerana telah berjaya menghasilkan duit dgn berblogging. Bagi aku, tiada matlamat specific terutamanya wang ringgit

    BalasPadam
  2. Thanks for the post. Berguna bagi ku, keep on posting.

    BalasPadam
  3. tahniah..satu artikel yg membuka minda para blogger...

    BalasPadam
  4. comment tentang selawat.kenapa cari yang sikit pahala nya kenapa tidak yang dapat banyak pahala nya dan menchabut dosa kita sebanyak 1.000.000 dosa menaikan darjat kita 1.000.000 dan ada beberapa lagi fadilat nya.ada sesiapa yang berhajat bolih lah berhubung ngan saya di email.nordinghani52@gmail.com

    BalasPadam
  5. peja banyak tu first pendaatan dah 600 hihihi

    BalasPadam
  6. sapa tak suka hadiahkan...semua suka hihii...survey myk wangi tu dh jwp.

    BalasPadam
  7. Tahniah Peja kerana berjaya mendapat pendapatan yang agak lumayan melalui Blog..

    Bagi saya RM600 sebulan melalui Blog memang tinggi.. Ialah saya seorang blogger part Time.. Kalau dapat RM600 melalui Blog seakan pendapatan bonus bulanan yang kita perolehi..

    Entri Terkini Di Blog Saya:
    Bagaimana Untuk Mengundi Blog Pilihan Anda??
    Tips Blogging: Semak kelajuan “Loading Page” Blog Anda

    BalasPadam
  8. mantapnye bro! nak gigih dapat mcm tu jugak la. sila beri tunjuk ajar ye. tq :-)

    BalasPadam
  9. terbaik lah satu blog dapat rm600..hehe

    BalasPadam
  10. pada peringkat awal, agak sukar untuk jana walaupun RM10... tp sekarang, Alhamdulillah :D

    BalasPadam
  11. mula2 memang susah nak jana walau RM10 pun.tapi bila dah dapat tahu cara tu senang je nak masuk. tup-tup buan rm10 malah lebih.at least boleh la wat topup..haha

    BalasPadam
  12. waaaaaaa,tahniah ye ....

    BalasPadam
  13. saya ni nak register nuffnag..tapi x reti la..sodihnye..adeh..

    BalasPadam
  14. thniah..dan truskan..ni boleh dijadikan sebagai motivasi..

    BalasPadam
  15. Tq Peja, dah download..belum dpt perreh minyak.hu..hu

    BalasPadam
  16. hurmm... pnah baca tips tu tp rs mcm dh slalu bt tp still sama.. hurmmm...

    BalasPadam
  17. peja ajar la saya..teringin pendapatan macam peja..

    BalasPadam
  18. boleh tolong tunjuk ajar, teringin gak nak dapat earning camtu..thanks.

    BalasPadam
  19. boleh percaya ke dengan 3.0 email marketing dan usahawanblog ni..?
    dah pernah try?

    lagi satu, semua tu member ke.. seperti jamal n amirul hafiz..

    harap dapat respon segera..

    BalasPadam
  20. muaz faris: jamal tu orang pahang, menetap di KL... amirul hafiz plak orang sarawak dan menetap kt sane... tapi, dalam facebook, diorang same2 kawan...

    bagi saya, kedua2 produk yg dihasilkan oleh kedua2 usahawan tersebut amatlah ok...

    BalasPadam
  21. Tahniah...kerana berjaya dan berkongsi rahsia kejayaan...

    BalasPadam
  22. terperanjat bila ingat tak dapat komen di ruangan entri ni bila terpandang survey minyak wangi... terus terlupa nk komen apa td

    Warna Kehidupan Setiap Manusia

    BalasPadam
  23. tahniah sbb berjaya buat pendapatan dengan internet..hehe

    BalasPadam
  24. tahniah peja saya belum lagi..blogger baru.

    BalasPadam
  25. terima kasih sdara peja krn suka berkongsi pkara2 yg mnarik pd pmbaca terutama skali pd sy...best2...truskn usaha anda...sy akn jd pbaca tegar anda :P

    BalasPadam
  26. hairan ye, blogger pun boleh buat duit, camne ye?

    BalasPadam
  27. tahniah ats kejayaan menjadi ushawan internet

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.