Isnin, 12 September 2011

Malasnya Nak Update Blog!

Lebih seminggu saya tak update blog saya. Mood raya + keje luar bertimbun + fokus ngan projek online, menyebabkan saya tak sempat nak menulis blog.

Ada gaya Dato' dan Datin tak?

Baru-baru ni, saya telah memenangi tempat pertama cabaran PPL (Pay Per Lead) untuk ebook Panduan Penghasilan Produk Digital. Sebagai pemenang, saya menerima komisyen RM185 + sebuah produk fizikal bernilai lebih RM600. Syukur =)

Seperti yang dinyatakan dalam artikel saya yang lepas mengenai saya akan berhijrah ke Shah Alam dan Ebook Pendapatan Santai Dengan Blog, semakin banyak modul yang telah saya siapkan. Hajatnya, sebelum saya berpindah ke Shah Alam, saya akan lancarkan produk ni.



Alahai, 27 tahun dibesarkan di Terengganu walaupun pernah gak la tinggal di johor sekejap, di Selangor sekejap, di Kelantan kejap. Tapi, kali ni pindah melibatkan satu keluarga, memang agak berat la. Pasti saya akan rindukan keadaan di Terengganu... Rindukan suasana nyaman, aman, tentera... Rindu nak lepak tepi pantai sambil minum air kelapa... Rindu dgn jalan x jem kt sini... T_T

Oklah, tak tahu nak taip ape lagi... Sekarang otak jadi cepat blur... Skil2 menaip semua dah hilang... Huhuhu... Jumpe lagi...



Yang mana satu idaman kalbu?
Kerap Gunakan Facebook atau Twitter? | Percutian Idaman Anda | Saya Suka Malaysia | Mencari Peminat Tune Talk | Menangi Pelbagai Hadiah | Festival F & N | Buat Duit Dengan ChurpChurp | Kuiz Rakyat Malaysia | Canggih Gak Henpon Ni | Satu Suara | Sedapnya Pizza Ni | Ayam Balas Dendam


Untuk mengelakkan anda terlepas sebarang info, tips, teknik, cabutan bertuah dan lain-lain dari blog faizalsyukri.com, sila masukkan nama dan email anda di bawah. Maklumat anda dirahsiakan dan tidak akan diberikan kepada mana-mana pihak.

Name
Email


p/s: Jika anda suka artikel ini, sila klik 'Like' kat bawah ye =) TQ

15 ulasan:

  1. didoakan moga kao berjaya dengan cemerlang amin ya Allah!

    BalasPadam
  2. sy pon malas Peja, kkdg spi sebulan x update hehe...tahniah n gudluck utk Peja ;)

    BalasPadam
  3. Selamat berhijrah.Pasti suasana bbeza antara Trg n S.A. so becarefull!

    BalasPadam
  4. haha, along lagi la malas, nak2 dah masuk u ni~
    hihi

    BalasPadam
  5. Kalau malas jom join Contest Untuk Semua. Hadiah untuk 4 orang pemenang.

    http://untuqsemua.blogspot.com/2011/09/contest-untuk-semua.html

    BalasPadam
  6. Wah... malas2 pun tapi banyak je entry kat blog nih

    BalasPadam
  7. mcm dato ada, datin tu kureng sikit. haha

    BalasPadam
  8. salam, selamat berhijrah....semoga lebih hebat lagi selepas ni.

    BalasPadam
  9. hehe samalahh mls benor nk updateee.smoga phijrahan membawa kebaikan kpd seisi kluarga :)

    BalasPadam
  10. lepas raya ni makin malas nak buka blog..hee~

    BalasPadam
  11. wah.. menang pula.. kekkek.. tahniah2.. jgn le malas update blog.. kang bersawang kang sapa yang susah.. nak sapu sawang tinggi2 kang tak sampai plak..akkakak

    BalasPadam
  12. betul tu ..walaubagaimanapun kalau dah minat tetap juga blogging betul tak ?

    BalasPadam
  13. samalah kita..mood ke laut sungguh!

    BalasPadam
  14. salam..tak juga...kalau bz.memang tak buat....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.