Isnin, 14 November 2011

PENGUMUMAN! Bengkel Video dan Bengkel Blog

Satu bengkel pembikinan video menggunakan Sony Vegas Pro 10 dan bengkel membuat blog menggunakan blogspot akan diadakan di IM Training Center, Seksyen 7, Shah Alam (bersebelahan Wisma Jakel).



Bengkel seumpama ini telah diadakan di Terengganu pada 28 - 29 Oktober 2011. Peserta diberi pendedahan mendalam dalam pembikinan video dan blog.


Apa yang istimewanya, anda akan ditawarkan pada harga pakej iaitu RM400. Penjimatan sebanyak RM100 sekiranya anda mengambil pakej kombinasi Bengkel Video dan Bengkel Blog sekaligus.

Walau bagaimanapun, jika anda hanya berminat untuk satu bengkel sahaja, harga yang ditawarkan adalah seperti berikut:
Bengkel Video: RM300
Bengkel Blog: RM200

Sekiranya anda berminat untuk sertai bengkel ini, sila layari http://www.bengkelvideoblog.com . Daftar sekarang ye kerana tempat adalah TERHAD!

17 ulasan:

  1. tak tahu ada bengkel seumpama ini.....

    BalasPadam
  2. ala , tak akan dapat-nye saya nak hadir .
    poket kempis la sekrang ^^

    musim kemarau ~ ^^

    BalasPadam
  3. menarik juga bengkel ni. sila lawat travel blog saya. saya masih belajar. terima kasih.

    BalasPadam
  4. lepas menghadiri bengkel ini bertambah hebatlah blog rakan2 yg hadir tu.

    BalasPadam
  5. Have a nice day.
    Thank you for your visits.
    Teb.

    BalasPadam
  6. uihhh boleh tambah ilmu tapi jauh lahh aku kat johor

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    claim insurans motorsikal langgar kereta

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.