Selasa, 6 Disember 2011

Jom Makan Nasi Dagang Asli Terengganu Di Shah Alam

Assalamualaikum W.B.T.,

Fuh, lama bebenor saya tak update blog. Sejak saya menguruskan restoran kepunyaan family di Shah Alam, masuk 8.00pagi, balik 1.00pagi... kerja lebih dari 12 jam, 7 hari seminggu tanpa off. Agak penat, tp syukurlah saya gembira =)

Tapi sayangla kalau blog dibiarkan camtu je kan. Ni pun dah bersawang blog saya ni. Penat plak nak cuci.. hihihi...


Oklah, saya tak nak taip panjang-panjang. Cuma saya ingin tawarkan kepada rakan-rakan blog, sesiapa ingin menempah NASI DAGANG ASLI TERENGGANU, bolehlah hubungi sms / whatsapp 0146069996



Ok, jumpe lagi =)



51 ulasan:

  1. boleh cube nih..rindu time study makan di terengganu

    http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2011/12/buat-duit-dengan-perniagaan-online.html

    BalasPadam
  2. suka nasi kukus ayam berlada

    BalasPadam
  3. Salam,

    TERBAIK!!!!

    macam tau tau jer mak buyung ni teringin nak makan nasi dagang. KOMPOM me pergi paling lewat Sabtu ni insyaAllah...

    BalasPadam
  4. Kalau ke Shah Alam, pasti akan cuba makan ke situ punya!!

    Tajuk entri terbaru di blog JR:

    "Gambar Budak Lelaki India Hindu Berkhatan"

    BalasPadam
  5. Wahh..nampak sedap!!!terus jadi lapar tengah2 hari ni huhuhu...

    BalasPadam
  6. nasi dagang T'ganu mmg sedap lain dari yang lain...

    BalasPadam
  7. sedap tu nasi dagang....ganu ori lagi...insyaallah kalau sampai shah alam...:)

    BalasPadam
  8. it look like spicy n so hot one. hmm i like to try this...make me feel hungry.

    BalasPadam
  9. uhhh..
    sy kureng sket nasi dagang nie
    tp kalu dh rekemen apa slahnyer try test:)

    BalasPadam
  10. huwahhh!baru je hajat nak berbuka nasi dagang hrini..sob2..nseb bek terbace note last skali tu..melepas la...

    BalasPadam
  11. Sebelah mana ni yer?? Apa landmark..SEbelah Rasa Sayang Nasi Lemak ke?? Ishh blh jumpa ni

    BalasPadam
  12. 4 thun da duk kat ganu nih..tp stiil xpnh mkn nasi dagang..rugi kn..

    BalasPadam
  13. raya umah saya setiap tahun akan makan nasi dagang..=)

    BalasPadam
  14. sedey~ guwa kat penang. jauh betul.. bile nak bukak cawangan kat penang?

    BalasPadam
  15. best best!!nanti aku gi shah alam aku nak singgah!!!boleh buat review pasal ko punya restoran nanti kat blog aku..

    BalasPadam
  16. wow sungguh menu yang mantab, sayang saya di Indonesia, semoga berkesempatan berkunjung ke restoran anda, good job keep blogging :)

    BalasPadam
  17. Walaikum salam Wr Wb. . .
    nampak sedap :), nantilah bila ada uang saya singgah ke Malaysia untuk makan diresto y pakcik :D

    BalasPadam
  18. dahsyat dah berniaga...
    sebab tu dah lam atak dengar khabar

    BalasPadam
  19. La. Bru saya tau ada nasi dagang kt Shah Alam. Dh lama cari ni. Blehlh nak try nanti.

    BalasPadam
  20. Owh, tokey nasi dagang ye... Hb peminat nasi dage, bleh la singgah try :)

    BalasPadam
  21. hehe..nasi dagang mmg best..! I like.

    BalasPadam
  22. ado dr pg sapa male ko?

    BalasPadam
  23. salam..admin pandai je bawa bace entry n komen tp x bace n komen entry kite?...

    BalasPadam
  24. emmm minggu depan(17/12) pam ke shah alam, insyaAllah pam singgah

    BalasPadam
  25. bess jugak nih...nasi dagang nih...petang ngan malam ada tak..

    BalasPadam
  26. bestnya nasi dagang tuh, lama da x makan

    BalasPadam
  27. sedap dimakan disaat santai bersama keluarga..

    BalasPadam
  28. jom join says.my.. mcam churp2 je,, best!! muja follow :D http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/ape-itu-saysmy.html

    BalasPadam
  29. wah!dah dekat dgn rmh akk ni..boleh terjah mlm nie..hehe

    BalasPadam
  30. saya suka sangat mkn nasi dagang

    BalasPadam
  31. wah. bukan senang nak cari nasi dagang ganu asli kat selangor neh.. kena cuba neh...

    BalasPadam
  32. Siiip bener, tapi aq orang Jawa jauh kalau harus pergi kesitu....hehehe
    nice info....deh..
    www.zonablogger.com

    BalasPadam
  33. teringin sangat nak makan nasi dagang... tapi, apa boleh buat...huhuhu...

    BalasPadam
  34. wah. kena try lani... :) offer smpi akhir december erk.. hehehe

    BalasPadam
  35. sedap tuh..leleh air liur, dah lah ade promosi..=)

    BalasPadam
  36. Assalamualaikum...Sedap Nasi Dagang ni...selamat berjaya dengan bisnes demo...

    BalasPadam
  37. kalau ada senang saya singgahlah.

    BalasPadam
  38. uihhhh takyah gi ganu kita singgah ajerr kat shah alam betul tak

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    claim insurans motorsikal langgar kereta

    BalasPadam
  39. Wahhh dekat jek! Kalau ada masa boleh cuba ni :D

    BalasPadam
  40. wah sedap plak tengok...jom makan:)

    BalasPadam
  41. Tak pernah makan,,huhuu boleh cube ni,,:D

    BalasPadam
  42. haaa...dh lme xmkn nasi dagang! sdp nye..emm

    BalasPadam
  43. wauuuuu my peberet nasi dagang tau tau...akn sy kunjungi nati..tp mark muke sy tau nt sy nk diskaun

    BalasPadam
  44. wah dah lamer giller x makan nasi dagang tganu..

    BalasPadam
  45. Hi semua, bagus blog ni, nak syer video downloader baru ni memang cepat best http://www.mediafire.com/?mnkzjwwz66wdhg4

    BalasPadam
  46. best nasi dagang... nak cuba la kat s.a ni..
    rata2 kat lembah kelang rasanya xsama dgn nasi dagang yg asal...

    BalasPadam
  47. still operate ke? dok call x angkat2 pun?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.