Isnin, 2 Januari 2012

Selamat Tahun Baru 2012

Adei, nampaknye blog ni sekali lagi penuh dengan sawang. Mana tidaknye, sebulan sekali baru update blog. Alahai, bilelah nak ada internet kat tempat keje...


Apa2pun, saya nak ucapkan selamat tahun baru 2012 kepada semua pengunjung blog yang dihargai. Tup tup, setahun demi setahun masa berlalu. Rasa seperti baru je abis sekolah.Tibe2 je dah nak jadi warga emas =)

Buat masa ni, saya memang amat jarang dapat update blog saya. Walaubagaimanapun, saya masih dalam usaha untuk memasang internet kat tempat kerja. Tapi malangnya, Streamyx atau Unifi kat sini adalah perlu didaftarkan melalui sebuah syarikat swasta. Takleh nak daftar direct dengan TM. Menyusahkan betul la... =(

Haaa, ada satu lagi berita baik. Saya nak berikan sesuatu secara PERCUMA. Yaaa, PERCUMA. Tapi bukan hari ni. Esok selepas kul 9.00pagi baru saya umumkan.  Saya takkan umumkan dalam blog ni. Saya akan maklumkan pada wall facebook saya. Jadi, kalau anda berminat nak tahu, jangan lupa add saya di http://facebook.com/pejasukri

Oklah, taknak bebel panjang2, nanti orang cakap sy mulut murai plak.. hihihihi... Jumpe lagi ye (Lagi bagus kalau jumpe saya di kedai makan saya)... Tataaaaaa

P/S: Jom pakat tukar chatbox daripada shoutmix kpd cbox. Shoutmix dah mula kenekan bayaran. Blh daftar di sini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.