Ahad, 15 April 2012

Ebook PLR Bahasa Melayu Murah (54 Ebook)

Anda inginkan Ebook PLR dalam Bahasa Melayu berjumlah 54 ebook? Jika anda mahu, ini peluang keemasan untuk anda kerana saya membuka jualan 54 ebook PLR Bahasa Melayu.



Saya tak mahu bercerita lagi mengenai harganya. Apa yang saya ingin perjelaskan, apa itu ebook dan apa itu PLR. Ebook adalah singkatan bagi Electronik Book. Dalam Bahasa Melayunya, buku elektronik. Ebook fungsinya sama dengan buku fizikal ~ untuk dibaca, mencari ilmu, info dan maklumat ~. Bezanya ebook tidak boleh disentuh dan ianya dalam bentuk digital.

PLR pula adalah singkatan bagi Private Label Right. Biasanya ebook atau buku yang kita baca melarang kita mengubahsuai kandungan buku dan kita juga dilarang menerbitkan semula bahagian buku tersebut dalam apa cara sekalipun.

Berbeza dengan PLR, PLR memberikan kebenaran kepada anda untuk mengubahsuai dan membuat apa sahaja terhadap buku tersebut termasuklah mengaku ianya produk anda sendiri. Anda juga dibenarkan untuk menjual ebook tersebut dengan harga yang anda sendiri tentukan.


Diharapkan anda faham istilah ebook PLR. Ok, berbalik kepada tajuk artikel ini, "Ebook PLR Bahasa Melayu (54 Ebook), agaknya lah, berapa harga yang anda sanggup bayar untuk dapatkan 54 ebook dalam bahasa melayu. Andaikan saya ingin menjualnya dengan harga RM1 bagi satu ebook,  bermakna anda perlu membayar saya sebanyak RM54! Persoalannya, ada ke satu ebook dijual dengan harga RM1 bagi setiap ebook? Ebook saya "Rahsia Dadih: Kegemaran dan Pendapatan" serta Ebook "Pendapatan Santai Dengan Blog", pun dijual dengan harga RM30 bagi SATU ebook sahaja.

Walaubagaimanapun, istimewanya anda selaku pembaca blog saya, saya menawarkan harga yang amat istimewa iaitu HANYA RM20 sahaja! Bukan untuk 1 ebook,  bahkan 54 ebook PLR! Murah bukan? Saya yakin dan pasti anda tidak akan mendapat ebook PLR sebanyak dan semurah ini.

Berikut adalah senarai ebook dalam pakej RM20 ini:
3 Teknik Cari Idea Tajuk Ebook
4 Kriteria Perlu Ada Dalam Penulisan Ebook
5 Niche Pasti Hot
5 Perkara Seorang Affiliate Perlu Elak
6 Langkah Mencipta Produk Digital
7 Mitos Mengenai Jualan Ebook
7 Strategi Pemasaran Gerilla
10 Tips Penulisan Artikel
14 Rahsia Affiliate
30 Idea Tulis Follow Up
50 Strategi Pemasaran
Asas dan Prinsip Kejayaan Temuduga
Buat Duit Dengan Blog
Buat Duit Dengan Menulis
Checklist Perniagaan Ebook
Email Formula
Formula Pendapatan Segera Dari Internet
Minda Wang
Nota Pintar Pemasaran Affiliate
Panduan 101 Produk Informasi
Panduan Asas Memulakan Perniagaan Internet
Panduan Berhenti Merokok
Panduan Freelancer Writer
Panduan Lengkap Persiapan dan Persediaan Temuduga
Panduan Meletakkan Harga Ebook
Panduan Membeli Hosting dan Domain
Panduan Membina Buyer List
Panduan Membina Kredibiliti
Panduan Mengajar Anak di Rumah
Panduan Menulis Laporan Percuma
Panduan Promosi di Facebook
Panduan Ringkas Memulakan Perniagaan Internet
Panduan Ringkas Pemasaran Affiliate
Panduan Simple Menulis Ebook
Panduan Tulis Tajuk Ebook
Prinsip Jutawan Yang Tidak Akan Gagal
Rahsia Bisnes Gaya Pos
Rahsia Bisnes Printing
Rahsia Bonus Produk Affiliate
Rahsia Ezine
Rahsia Kekayaan dan Kemewahan Hidup
Rahsia Pakar Presentation
Rahsia Pemasaran Artikel
Rahsia Pengiklanan Efektif
Rahsia Untuk Kaya Dan Hidup Mewah
Rahsia Web Efektif
Strategi Pemasaran Efektif
Teknik Cari Mood Untuk Tulis Ebook
Teknik Menulis Email
Teknik Mudah Ayat Jualan
Teknik Sempoi Tulis Surat Jualan
Teknik Tambah Pendapatan Perniagaan
Tips List Responsif
Tips Menjadi Seorang Super Affiliate

Untuk mendapatkan kesemua produk ini, sila bank in kan RM20 ke salah satu akaun berikut:

Maybank - 563082003144 - FSM SisMel Enterprise
CIMB - 13080000328203 - Faizal Syukri Mohamad
Bank Islam - 13044020056275 - Faizal Syukri Mohamad
(Gunakan email admin@faizalsyukri.com sebagai 3rd party)

Selepas bayaran dibuat, sila hantar email ke admin@faizalsyukri.com dengan menyatakan maklumat berikut:
- Nama penuh
- Email
- No telefon
- Bank wang dimasukkan
- Tarikh bayaran
- Masa bayaran
- Bukti transaksi

Selepas bayaran disahkan, anda akan menerima produk tersebut dalam masa 1jam - 48jam.

p/s: Kepada blogger, ini adalah peluang anda untuk mendapatkan idea bagi menambahkan artikel blog anda!
p/p/s: Modal saya beli ebook PLR ni rendah aje, tapi saya dah menghasilkan berganda-ganda keuntungan hasil jualan ebook PLR ini. Anda patut dapatkan satu set ebook PLR bahasa melayu ini dan hasilkan jualan daripadanya =)

Ok, itu sahaja. Diharapkan perkongsian ini memberikan manfaat untuk anda!

3 ulasan:

  1. Salam,

    MAsih ada ke promo ni? Saya amat berminat!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wassalam... kalau ikutkan, harga dah dinaikkan menjadi RM30... tapi, kalau tuan masih berminat, blh diskas lg.. email saya, admin@faizalsyukri.com dulu ye... TQ =)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.