Ahad, 6 Mei 2012

Samsung Galaxy S3 / SIII Kini Dilancarkan

Bagi penggemar gadjet lebih-lebih lagi peminat telefon bimbit Samsung, pasti teruja menunggu perlancaran telefon bimbit Samsung Galaxy S3 / SIII ini.



Telefon bimbit Samsung Galaxy S3 / SIII secara rasminya telah dilancarkan pada 5 Mei 2012 ini betul2 buat saya rasa nak sangat memilikinya. Memang dah lama geram dengan Samsung Galaxy S2 / SII, tapi ayah saya sempat gak beli model telefon ni dulu. Jadi, taknaklah pakai telefon bimbit yang sama dalam satu keluarga. Hihihi.

Oh, maaf, dalam blog saya, saya takde cerita spesifikasi telefon bimbit Samsung Galaxy S3 / SIII ni. Rasanya terlalu banyak blog dan laman web yang mereview telefon ini. Saya sekadar nak bercerita mengenainya...


Harganya dikatakan lebih RM2,500. Mak datuk, boleh beli notebook dah sebijik. Tapi tak dinafikan kecanggihan telefon bimbit Samsung Galaxy S3 / SIII pasti dapat membantu melalukan pelbagai kerja, bolkeh melayari internet, facebook dan lain-lain.

Apa komen anda mengenai telefon bimbit Samsung Galaxy S3 / SIII ini? Berkenan nak merasa telefon bimbit ni? Saya pun berkenan dan jatuh cinta dah. Huhu, kene cashout nuffnang, says.my dan churpchurp la nampak gayenye...

1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.