Sabtu, 23 Jun 2012

Telefon Bimbit Novanod2 - Klon Samsung Galaxy Note

Tahukah anda apa itu telefon bimbit Novanod2? Sebelum itu, saya pasti, ramai rakan-rakan diluar sana yang mengimpikan untuk memiliki telefon tablet yang canggih manggih seperti Samsung Galaxy Note. Tapi, ramai yang tidak dapat memiliki telefon bimbit ini hanya kerana TIADA BAJET / TIADA MODAL / TIADA DUIT / TIDAK MAMPU dan lain-lain.Walaubagaimanapun, ada sebuah telefon bimbit ~ lebih tepat dipanggil telefon tablet ~ iaitu Novanod2 boleh dijadikan alternatif menggantikan Samsung Galaxy Note. Telefon ini mempunyai 95% fungsi hampir menyamai Samsung Galaxy Note dengan harga yang 50% lebih murah berbanding Samsung Galaxy Note.

Hebatnya lagi telefon bimbit Novanod ni, ianya boleh memuatkan 2 sim kad dan kedua-dua sim kad ini sama-sama aktif! Jadi, tak perlulah membeli 2 biji telefon nanti =)


Oklah, untuk maklumat lanjut mengenai telefon bimbit Novanod2 ni, anda boleh layari fan page facebook, http://www.facebook.com/Novanod2 (ada pelbagai info mengenai android di sini) atau terus ke http://bit.ly/Novanod2 .Tiada ulasan:

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.