Khamis, 8 November 2012

Jana Pendapatan Melalui Blog

Dah ramai suri rumah yang berjaya membuat suami tersenyum lebar bila lihat mereka keluarkan duit dari ATM machine mencecah RM2,000 hasil dari jualan di blog. Anda bila lagi?


Tahukah anda, membina blog adalah begitu mudah sehingga adik saya pun mampu buat blog sendiri. Ramai menyangka nak buat blog ni macam nak bina rumah 10 tingkat! Hakikatnya ia semudah ambil nasi dan makan =)

TAPI, kena lah ada cikgu yang bagus!

Adakah anda mengalami masalah seperti ini:
1) "Saya tak pandai buat blog"
2) "Saya tau sikit2 je buat blog, tapi tak cun la..."
3) "Blog saya dah ada macam-macam, tapi tak laku jugak!"

Anda dalam golongan mana?


Jika anda termasuk dalam salah satu golongan di atas, anda mesti menyertai coaching saya samaada secara bersemuka atau secara online...

Kenapa coaching dengan saya?
1. Saya mengenakan caj serendah RM50 dan secara santai di tempat awam.
2. Saya hanya fokuskan maksimum 3 orang peserta dalam satu masa.
3. Saya pernah dijemput menjadi penceramah dalam Seminar Usahawan Internet Pantai Timur, pernah menjadi tenaga pengajar di bengkel blog dan telah banyak kali mengadakan coaching blog secara individu atau berkumpulan."
4. Saya menggunakan platform blogspot kerana ianya PERCUMA.
5. Selepas tamat sesi coaching, saya tetap berikan support melalui email, facebook, sms dan lain2.


Keperluan coaching:
1. Laptop / notebook / netbook
2. Broadband
3. Pen & kertas

Coaching saya diadakan setiap hari kecuali hari Jumaat & Ahad di kawasan Subang Perdana atau hari Sabtu di Shah Alam bermula Jam 10.00pagi - 2.00petang.

Untuk coaching secara online diadakan pada jam 9.00malam - 1.00pagi.

Sekiranya anda berminat, boleh terus hubungi saya:
Faizal
Tel: 014-606 9996
Email: admin@faizalsyukri.com
PM FB: http://fb.com/messages/pejasukri

** Sila SMS saya sekiranya saya tidak membalas panggilan anda. Mungkin saya sedang sibuk dengan dengan sesi coaching saya **

P/S: Tawaran RM50 ini hanya berakhir sehingga 31 Disember 2012.


2 ulasan:

  1. utk buat duit melalui blog bukan smudah yg kite sangka.terlalu byk kerja yg kite perlu lakukan.bukan setakat buat blog kite sudah menjana pendapatan malahan ianya lebih dr itu.utk buat duit melalui blog kite harus mempuyai sifat tidak berputus asa.kata org putih don't easy to give up when you challenge facing you.kental jiwa and then barula boleh berjaya

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.