Rabu, 20 Februari 2013

6 Buku Menarik Untuk Dibaca

Assalamualaikum....

Fuh, lama bebenor tak update blog.. Terlalu sibuk dengan pelbagai kerja terutamanya Online Coaching FB Ads.


Dalam sibuk memanjang, sempat saya luangkan sikit masa mengunjungi kedai buku Popular di Bukit Raja, Klang petang tadi bersama isteri.

Hari ni tak sempat nak baca dah buku2 ni. Jadi, esok start baca buku 101 Rekreasi Hati dululah.


Kalau nak baca sinopsis berkenaan buku2 ni semua, sila klik http://bit.ly/11T03kQ

Jumpa lagi =) 
 

9 ulasan:

  1. semalam pegi pameran buku popular kat UM centre..byk buku, tp dlm byk2, tertarik dgn buku lawak kampus yg dia dah compilekan tu, bertuah punya student..haha

    BalasPadam
  2. bila dah terlalu sibuk.. menunjukkan bisnes bertambah maju tu.. tahniah bro...

    BalasPadam
  3. Saudara Faizal kata 6 buku.

    Mana lagi 5 buku. Tension la gini. Harap saudara dapat bantu kami yang sedang melayari blog ni.

    Kami nak tahu juga 5 buah lagi. Membaca itu penting.

    BalasPadam
  4. Maafkan saya Faizal, saya baru perasan buku tu ada dalam. heheh

    Selalunya saya baca kat tulisan saja.

    Tengok gambar waktu lepas baca. heheh ..maaf.

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru nak reply.. nasib baik terbaca komen ni =)

      Padam
  5. Hosted business phone system is an ideal solution for business now. You don't have to worry about installing any software or hardware. However, can have access to all the features large business have. The best part is the price is very affordable. It starts from about $19.50/month. You will sound as professional as fortune 500 companies. I have been using Business Phone Service from Telcan. I believe they provide Business Phone Serviceat the best price. They even gurantee to beat any lower price by 10%.

    BalasPadam
  6. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam
  7. sepertinya buku-buku tersebut memang layak dibaca

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.