Ahad, 11 Mei 2014

Asal Usul Nama Watak Kartun Dragon Ball

Anda peminat kartun atau komik dragon ball?

Huhuhu, tahukah anda, saya ni memang peminat gila komik dan kartun Dragon Ball. Dari zaman skolah dulu, time tu saya duk asrama. Ada peluang outing je, mesti beli komik Dragon Ball. Dari episod satu, sampailah tamat.

Lepas abis sekolah, duk uitm, time tu akses internet terhad. Tapi, ada kawan saya yang gila Dragon Ball, siap beli koleksi CD Dragon Ball. Tak ingat dah 10 keping ke 20 keping CD dalam bekas tu.

Bila dah start kerja, perlahan-lahan saya lupakan pasal kartun dan komik ni. Sampailah tahap internet dah laju, saya mencari semula kartun Dragon Ball. Jumpe tu memang jumpe, tapi saiz kecik dan gambar pecah2.

Last2 dapat tau kawan ada beli koleksi DVD Dragon Ball dari Goku kecik sampailah cucu kepada cucu Goku... huhuhuhu...

Fuh, melalut panjang. Sebenarnya, nak share asal usul nama watak dalam Dragon Ball. Check it out =)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.