Rabu, 29 Disember 2010

Aaarrrggghhh Stressnyeee


Adui, Peja tak tau ape salah Peja...
Kenapa tibe2 URL blog Peja telah diban dalam shoutmix?
Peja takleh nak tinggal mesej kt kengkawan yang gune shoutmix...
Yang gune cbox, boleh lagi...
Tapi, yang Peja pelik, apesal untuk shoutmix blog Peja sendiri, ok je...
Adui, tak dapatlah nak tegur kengkawan pasni...



Semalam Peja dah hantar email kat pihak Shoutmix wat laporan pasal ni...
Setakat ni takde respon ape2 lagi...
Harap2 problem ni setel tak lama lagi...
Yelah, stress gak kite, gi blogwalking blog kengkawan, tapi tak dapat nak menegur...

Yang bertambah Peja pelik, apesal ade orang tulis kt shoutmix Peja, "Fxxx u spammer"...
Ape yang Peja dah buat ni?
Peja tak tahu menahu pun...
Sedih tul r...

Kengkawan, apa yang patut Peja buat???

3 ulasan:

  1. Sabar peja..cube cek satu2 dulu, ap yg tak kena.

    BalasPadam
  2. kalau rajin tukar email baru ke.. huhu and buat shoutmix baru..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.