Selasa, 1 Mac 2011

Cabutan Bertuah Mac 2011

Salam sejahtera kengkawan sekalian...

Ape kabar? Haaa, semoga ceria2 selalu la ye :D

Setelah beberapa hari Peja tak update blog Peja sebab busy ke sini, busy ke sana, buat kerja tu, buat kerja ni, akhirnya, berjaya gak Peja mengupdate blog Peja yang tak seberapa ni.



Yang lagi menarik, bukan sekadar update blog, bahkan sekaligus dengan Cabutan Bertuah Blog Peja Mac 2011. Seperti bulan lepas, cabutan bertuah telah diadakan dan 3 orang pemenang telah terpilih iaitu Annafarhana, Nikisa Izas dan Moon. Masing2 pun dah dapat wang tunai cabutan bertuah tu...

Jadi, seperti sebelum ni, untuk menyertai cabutan bertuah ini, isikan nama panggilan dan email pada borang di bawah. Kemudian, kengkawan akan menerima email pengesahan. Sila semak inbox kengkawan ye. Kalau takde, semak dalam spam / junk mail. Jangan lupa untuk mengesahkan email kengkawan. Selepas itu, anda akan terima syarat2 cabutan ini.

******************************************************



Name
Email

******************************************************

Hadiah cabutan bertuah masih sama iaitu tempat pertama RM50, tempat kedua RM30 dan tempat ketiga RM20. Untuk pengetahuan kengkawan, sekiranya cabutan kali ini disertai oleh lebih 500 peserta, pada cabutan yang akan datang, Peja akan naikkan jumlah hadiah wang tunai. Jadi, tolonglah sama2 promote member2 kt facebook ke, kt YM ke, kat tagged ke supaya sertai cabutan bertuah ni ye :D

Cabutan ini bermula dari sekarang sehingga 10 Mac 2011 dan keputusan akan diumumkan pada 20 Mac 2011. Sertai sekarang!


-----
Jika anda suka artikel ini, KLIK SINI
Nak awet muda? Nak penawar pelbagai penyakit?

71 ulasan:

  1. fiq dh submit nama ngn emel =D

    BalasPadam
  2. Dah submit, peja.. Tarikh tutup 10Mac tp tarikh pengumuman 20 Feb.. Camne tue?

    BalasPadam
  3. TQ Pakcoh... salah eja tu... umum 2- Mac 2011.. sori2.. huhu

    BalasPadam
  4. best nye cabutan btuah!saya dah join!

    BalasPadam
  5. Dah join.
    Dah sahkan email. :)

    BalasPadam
  6. dah join jugak :)

    nk tegur skit, ada salah eja pada salam sejahtera di atas sekali.

    saja nk bagitahu.. :)

    BalasPadam
  7. TQ Qaisara.. dah diperbetulkan...

    BalasPadam
  8. wah bestnya,,,nak joinla...

    BalasPadam
  9. peja: sy dh cnfirmkan emel. tq

    BalasPadam
  10. menarik ni..klu menang leh la beli pampers anak nie :)

    BalasPadam
  11. Hmmm macam menarik..nak try lah. :P

    BalasPadam
  12. Sekadar bertandang dan memeriahkan juga.....:)

    BalasPadam
  13. alhamdulillah.. sudah selamat di confirm kan.. haha..

    BalasPadam
  14. saya pun dh join..
    beruah ke x ni? hihi

    BalasPadam
  15. sy jugek nak join n xmo tak ketinggalan!!! >.<''

    BalasPadam
  16. saya dah join... harap2 menang lah hehe...

    BalasPadam
  17. ok saya pun dah join n dah confirm

    BalasPadam
  18. dah submit &confirm, AMIN! hehe

    BalasPadam
  19. salam,saya join jugak ya

    BalasPadam
  20. salam..gud luck semua..
    saya pun dah join :)

    BalasPadam
  21. Hi..saya sdh confirm email...

    BalasPadam
  22. as salam..dah confirm email

    BalasPadam
  23. dah submit dan dan confirm hehe

    BalasPadam
  24. dah join..harap2 bertuahlah..hehe

    BalasPadam
  25. disebabkan i diajak utk join oleh pemilik blog ni.. i join la..
    harap2 i menjadi org yg bertuah kali ni.. hahah..

    BalasPadam
  26. Bagus...bagus...bagus,,,,siapalah yang bertuah itu???

    BalasPadam
  27. joined . harap2 la menang . hehehehehe :D

    BalasPadam
  28. Nak Menang Jugak !!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  29. yeayyy!
    Dah join cabutan bertuahhhh
    harap2 bertuah laaa....


    gegegege

    BalasPadam
  30. saya dah subscribe tp still dpt email suruh subscribe lg. cuba check saya dah masuk list belum =.=

    BalasPadam
  31. nabilah pown nak join! hehe...

    BalasPadam
  32. dah submit + sahkan email...

    BalasPadam
  33. sy da confirm email n subcribe produk..

    BalasPadam
  34. Ambe ator doh emel ke Pejal...tapi tak dok respong pung tu...kira ambe join dok agi tu Pejal?
    Ce citer...ce citer...

    BalasPadam
  35. HI...saya sdh join..2 program... thank you..

    BalasPadam
  36. saya dah promote di blog pasal lucky draw untuk bulan Mac!

    Good luck guys :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.