Jumaat, 11 Mac 2011

Gathering Blogger Dan Pembaca Blog. Setuju Tak?

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hai hai hai...

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Peja ni... Huhuhu, cam jadi pengerusi majlis plak Peja kali ni :D

Peja rasalah, ramai gak blogger yang bertandan ke blog Peja ni adalah dari Terengganu... So, Peja rasa cam nak kumpulkan sekali blogger2 Terengganu ni (Blogger dari luar Terengganu pun boleh join gak)...

Masalah problem trouble nye ialah, takkan Peja sengsorang aje nak handle, kan? Benda2 camni nak kene ade kerjasama sesama kita... Yang berat sama dijinjing, yang ringan sama dipikul, eh, terbalik plak... Yang berat sama dipikul, yang ringan sama dijinjing :D




Haaa? Takde blog? Bukan blogger? Jangan risau, bukan blogger pun boleh join jugakla... Ala, tanpa pembaca semua, siapalah kami2 blogger ni... Blog musti penuh dengan sawang...

Ape2pun, Peja nak tau dulu sape blogger di Terengganu khususnya di Marang (dekat sikit... senang nak diskas). Komenla sikit ye :D. Dan kalau sudi nak bantu Peja uruskan perhimpunan aman ni, bleh sms Peja di 017-970 6654.



Satu perkara lagi, buat julung kalinya, kengkawan2 di sini yang baru nak berjinak2 dengan perniagaan di internet, ada satu mini seminar perniagaan internet akan diadakan di KUALA TERENGGANU pada 19 MAC 2011. Peja pun join gak. Sape2 berminat, boleh dapatkan info di http://bit.ly/impantaitimur (Komenla sikit sape yang minat nak pergi).

Yela, kite ni dah asyik ngadap internet, ngadap blog, ngadap facebook. Ape salahnya belajar sikit pasal perniagaan internet. Kalau tak dapat income lagi pun, kurang2 dapat kenal scammer dan penyangak2 penipu di internet ni :D

Okla, jumpe lagi... Nak tido dah.. ZZZZzzzzzzzZzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


-----
Jika anda suka artikel ini, KLIK SINI
Nak awet muda? Nak penawar pelbagai penyakit?

Iklan Anda Di Sini

53 ulasan:

  1. kt cni ade 20++ blogger ganu..
    http://intan7-sempoi.blogspot.com/p/aku-blogger-ganu-weh.html

    BalasPadam
  2. peja!! hehe

    bgus usaha tuh!!
    arituh tok dah buat skali gath,
    then kali kedua jumpa abg ben,
    kali ketiga ni nak buat gak.. hehe
    molek lah!!

    tok org kuala trg!!

    http://www.facebook.com/home.php?sk=group_167140533316798&ap=1

    fb terengganu blogger!!

    BalasPadam
  3. kalau sempat, boleh join :)

    BalasPadam
  4. bakal sering singgah dsini.. dtunggu info yglainnya...thx ya

    BalasPadam
  5. setuju jugak :)
    mcm best ja bnyik nya !

    BalasPadam
  6. hah,

    kalo kena tarikh blh join lg.

    kan tok esahh?

    ritu syok da reramai jumpa :)

    BalasPadam
  7. wa rjin nyer nk wat gatheringg..

    BalasPadam
  8. sy blogger ganu,
    tapi xtaw la bile baru dpt balik ganu heheh~

    kalo ade date dah, war2kan lah yee~ kalo free, Insya Allah join~ :)

    BalasPadam
  9. oh terengganu..
    jauh tu..hik3
    pape pn..usaha yg mantap..;)

    BalasPadam
  10. wahhh..kalo jadi..apik pon nk join gak..hehe

    BalasPadam
  11. kawe blogger kat perak skrg~
    btw,nice idea to ganu people..

    BalasPadam
  12. nak turut bleh kah bang peja?? :)

    BalasPadam
  13. Kalau buat 15-17 sept... nak join jugak... sebab memang ada di sana... cuti2 m'sia.

    BalasPadam
  14. huhu saye org jauh...susah la mau ke trengganu huhuhu

    BalasPadam
  15. intan setuju je.. n kalo nk suh tlg pape gtau jela...

    BalasPadam
  16. tak pernah lah pulak dengar gathering blogger dan pembaca. tapi betul jugakkan, meraikan pembaca. kalau x ada pembaca, x ada lah blogger.

    BalasPadam
  17. waaaaaa...besnyer wat kat ganu..nok join!!hehe

    BalasPadam
  18. syok tu gathering!.. tapi jauh la plak. haha..

    BalasPadam
  19. Setuju tapi Demang di Melaka...

    BalasPadam
  20. memang teringin nak join gathering blogger nie. tp lum berkesempatan lagi. hahaha

    BalasPadam
  21. singgah jap..ambo di ipoh..guane

    BalasPadam
  22. haha! menarik.. tapi sori sy tak dpt join kot.. apa2 hal smoga success gathering yg bakal awk buat tu nanti.. :)

    BalasPadam
  23. alahai , jauh nni . haha . takpe , selamat bergathering ye .

    BalasPadam
  24. ganu kite ke? mcmna ek? kita balik sabah dah masa tu.....bagaimanapun mudah2an gathering ni berhasil.

    BalasPadam
  25. mmg seronok kalau dapat bergathering...
    selain dpt berkumpul dan memeriahkan suasana...dpt gark kenal dengan lebih dekat rakan2 blogger....

    BalasPadam
  26. singgah pagi, nice info sob

    BalasPadam
  27. Cam best jer..nk join tp Fizduk jauh la..huhu

    BalasPadam
  28. rajinnya nk kumpul blogger....

    jauh sangat.... tak dpt nk join...

    BalasPadam
  29. nak buat bila? sue nak join! sue newbie..xpernah g ane2 gath pn agy.....

    BalasPadam
  30. kalau aku kebetulan kat sana nak join gak...... aku geng paya resak. he he.....

    BalasPadam
  31. sokong...!!! memang besh ar kLau dapat berkumpuL sesekaLi macam tu..:)

    BalasPadam
  32. wah best lah bro.... bila lagi nak berkumpul cam ni.. inilah peluangnya

    BalasPadam
  33. wahh..nak wat gathering kat ganu..bagus2..sokong sgt walopun x dapat nak pergi..jauhh..huhu

    1st time here and followed..^__^

    BalasPadam
  34. wah!nk join gak~~~~tunggu la bulan 5 nnt bru sy ade kat ganu k?

    BalasPadam
  35. Nak join tapi marang tu jauh sangat
    Momoy area kerteh jer
    Tapi ni untuk blogger Terengganu saja ke?
    Boleh ker Momoy join kalau bukan orang sini?

    ORI-KESHI | Kawaii Eraser Maker"
    Cara Test Kualiti Keyboard Komputer Korang"
    Momoy dan Mee Maggie"

    BalasPadam
  36. huhu jauh ngat kot.. :) geng utara nk uat dalam mgu dpan laaa

    BalasPadam
  37. bile tu..ada chance jenjalan ke trengganu kalau kena gayanya ;)

    BalasPadam
  38. i am terengganu blogger.. even skrg dah kurg active dgn blog.. tp gathering camni xnk miss.. buat la after april sbb start end of april until september, ramai student U cuti panjang.. =)

    Fatin, KT

    BalasPadam
  39. jauhnye ganu..i kt johor..sape nk handle blogger johor?hihi..

    BalasPadam
  40. jauhnya... ganu pon saya tak pernah sampai

    BalasPadam
  41. syaz penah gak join gath but area kl jelah. mula2 dgn joegrimjow n satu lagi dgn melz. hehe. best!

    BalasPadam
  42. salam peja,
    kite blogger trg, tp duk kat kuantan!boleh ke join?

    BalasPadam
  43. cdg nk wt bila ek??
    nak g jgk klu b'kesemptn..
    maklum la skg ada kt dungun ag..hehe.. :)
    bgus cdgn nih..stuju..wee~~

    BalasPadam
  44. Assalamualaikum,
    Hoooohhhhhhh,
    Ko tau apsal ako cm ni?
    Ni ptng,ako nk wat add elemen bwh header..!
    kmdian,nak wat lgi menu navigation horizontal..cheehhhh....
    2 fsl lah..no guidance..hampes..lol...berjeruk leher ku...
    Bgus ko anjurkan bengkel wat blog ni peja..rami lo ..mesti booomm...punyer..stuju...gather blogger tu..TQ..dngn info ko

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.