Sabtu, 14 Disember 2013

Cari Duit Lebih Dengan Perniagaan Online

Cari Duit Lebih Dengan Perniagaan Online

Tidak dapat dinafikan, kini perniagaan online atau perniagaan internet di Malaysia kini mendapat tempat di kalangan mereka yang ingin mencari duit lebih. Terdapat pelbagai bentuk perniagaan online yang wujud di antara referrel program, affiliate program, menjual produk fizikal dan digital serta produk berbentuk perkhidmatan.




Rabu, 11 Disember 2013

Pendapatan Sampingan Dengan Dropship

Pendapatan Sampingan Dengan Dropship


Sebenarnya, masih ramai lagi rakyat Malaysia yang sedang tercari-cari sumber pendapatan sampingan yang dapat membantu meningkatkan ekonomi masing-masing. Terdapat pelbagai cara untuk mendapatkan pendapatan sampingan. Ada yang berniaga burger atau kerja sambilan di restoran makanan segara selepas waktu kerja.




Khamis, 26 September 2013

Adam AF dan Fiza Elite Sah Suami Isteri


Saya ni bukanlah amik tahu sangat hal ehwal artis. Tapi, kurang2lah, kenallah jugak Adam AF dan Fiza Elite ni walaupun die tak kenal saya =)




Indahnya Saling Tolong Menolong Dan Bantu Membantu





Tan Sri Ustaz Azizan Abdul Razak Meninggal





Sabtu, 20 Julai 2013

Anda Tahu Tak Apa Itu News Feed Facebook?

Mengikut Facebook Help Center, News Feed ialah:
"News Feed — the center column of your home page — is a constantly updating list of stories from people and Pages that you follow on Facebook. News feed stories include status updates, photos, videos, links, app activity and likes."




Sabtu, 13 Julai 2013

Tahap Ketaatan Pada Pemimpin


Pemimpin harus ditaati SELAGI MEREKA taat kepada ALLAH dan RASUL...

Berkata Abu Bakar As-Siddiq semasa menjadi khalifah:




Indahnya Bila Menerima Hidayah


Bila Allah nak turunkan hidayah kepada hambaNya, manusia boleh berubah samaada dalam sekelip mata atau secara beransur...





Rabu, 12 Jun 2013

Bisnes Ramadhan - Produk Hot Ramadhan


Bayangkan Keadaan Anda ~ Poket Kering Bila Tiba Hari Raya!

Pernahkah anda alami keadaan begini?
- Duit tidak cukup untuk persiapan raya.
- Tak boleh nak beli baju raya baru.
- Nak beli biskut raya pun terpaksa berjimat.
- Baru hari raya pertama, dah kering tak cukup duit nak bahagikan duit raya kat keluarga.
- Lepas raya, makan megi je...




Rabu, 20 Februari 2013

6 Buku Menarik Untuk Dibaca

Assalamualaikum....

Fuh, lama bebenor tak update blog.. Terlalu sibuk dengan pelbagai kerja terutamanya Online Coaching FB Ads.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Preview Blog Lain

Blog yang dipaparkan di bawah adalah secara automatik daripada blog lain. FaizalSyukri.com tidak bertanggungjawab sekiranya gambar yang keluar tidak sopan.